Alkis27 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2014 Καλημέρα σε όλους. Θα χρειαστώ μια πολύτιμη βοήθεια. Εχω βρει κάποια videos στο youtube τα οποία είναι άλλου region και όταν πας να τα δεις σου βγάζει σχετικό μήνυμα. Εβαλα λοιπόν στον Chrome το extension "Hola" με το οποίο μπορώ να τα δω αφού γυρνάει το region μου σε αμερικάνικο... το θέμα μου είναι όμως οτι θέλω και να τα κατεβάσω στον Η/Υ και ως γνωστό η Google έχει απενεργοποιήσει όλα τα youtube downloaders extensions... Δοκίμασα με ένα εξωτερικό πρόγραμμα το "Freemake Youtube Converter" όμως δεν μπορεί να τα κατεβάσει γιατί προφανώς βλέπει οτι είναι από άλλο region...Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να τα καταφέρω ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δεκέμβριος 6, 2014 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2014 Εχεις δοκιμασει το JDownloader 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 6, 2014 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2014 Παίδες να με συγχωρείτε αλλά η λήψη των videos του Youtube απαγορεύεται, οπότε πρέπει να κλειδώσουμε το θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts