Trooper Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2004 Ρε γμτ δε καταλαβαίνω γιατι η Highpoint δε μπορει να βάλει ενα ledaki για τους δισκους. Ειχα πριν τον 1520, με 2 δισκους, και δεν ειχε λεντακι πανω στην καρτα αν και στο μανουαλ ελεγε οτι επρεπε να έχει! Τελος παντων δεν εδωσα σημασία. Πήρα τον 1640 και παλι τα ιδια, παλι δεν έχει λεντάκια... Οποτε αφου δε μπορώ να πάρω απο εκει, υπάρχει τρόπος να πάρω το σήμα απο το σκληρό κατευθείαν ? Οι SATA βλέπω οτι εχουν κατι πινακια διπλα στο sata connectora, αλλα ξερει κανεις τι κάνουν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Δεκέμβριος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 To πιθανότερο είναι να είναι άσχετα. Λογικά κάποια διαδρομή στο σκληρό θα δίνει τάση όποτε πάει να διαβάσει και να γράψει αλλά άντε βρεστο. Πιστεύω απο τον controller θα είναι λίγο πιο εύκολο να βρείς κάτι. Είχα ένα Quantum που είχε smd led πάνω του. Στους καινούργιους όμως δεν έχω δει κάτι τέτοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Δεκέμβριος 16, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Ναι δύσκολα βρίσκεις κάτι. Εστειλα mail και στην highpoint και μου απαντήσανε πολύ απλά οτι δεν έχει λεντ και οτι δε μπορώ να δω το activity των δίσκων μέσω λεντ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Δεκέμβριος 16, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Trooper Ναι δύσκολα βρίσκεις κάτι. Εστειλα mail και στην highpoint και μου απαντήσανε πολύ απλά οτι δεν έχει λεντ και οτι δε μπορώ να δω το activity των δίσκων μέσω λεντ.... Δεν υπήρχε περίπτωση να σου πούνε κάτι. Απο μια γρήγορη ματιά στον controller μου μια επαφή του λεδ συνδέεται με τον 40απινο κονέκτορα. Για ψάχτο λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.