TheHacker Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2014 Καλησπερα λαμπιτες! μου ζητηθηκε στο πανεπιστημιο να φτιαξω ενα προγραμα που να κανει indent σε οτι προγραμμα ισαχθει... Για οσους δν ξερει τι ειναι indent ειναι η στοιχιση που πρεπει να υπαρχει σε ενα προγραμμα για να ειναι ευαναγνωστο... δηλαδη να εχει τα σωστα κενα-tabs κτλ.... εχει πεσει στην αντιληψη σας κανενα source code Που να κανει το παραπανω γτ εχω μπερδευτει απιστευτα :S ...ευχαριστω πολυ
snakemjk Δεκέμβριος 5, 2014 #2 Δεκέμβριος 5, 2014 Καλά δεν είναι και τρελά δύσκολο σαν σκέψη νομίζω... Αρχικά διαβάζεις την κατάληξη του αρχείου για να δεις ποια γλώσσα προγραμματισμού είναι... Διαβάζεις σειρά-σειρά μετά όλο το input text και έχεις κανόνες σε case ανά γλώσσα, πχ για C: - Κάθε φορά που βρίσκω ";" προσθέτω newline. - Κάθε φορά που βρίσκω "{" προσθέτω newline πριν και μετά από αυτό. Επίσης, μετά το δεύτερο newline, προσθέτω και 4 spaces. Το ίδιο και με το "}", απλά αφαιρείς spaces. Τα spaces μπορείς να τα μετράς με κάποιον μετρητή και να προσθαφερείς ανάλογα το σημείο του κώδικα που βρίσκεσαι. - κλπ
TheHacker Δεκέμβριος 5, 2014 Author #3 Δεκέμβριος 5, 2014 Αρχικα θα ολα θα ειναι σε γλωσσα C αποκλειστικα.Δευτερον ειναι παρα πολλες οι περιπτωσεις οπως καθε φορα π εχω "#include μπλα μπλα" πρεπει να γραφετε ολη η προταση ανεπαφη-επισης πρεπει να μετραω το "βαθος" δηλαδη tabs καθε φορα π εχω } ή { για να πηγαινω πισω και μπροστα κτλ... :S μπερδεμα ακομα...
TechMonkey Δεκέμβριος 5, 2014 #4 Δεκέμβριος 5, 2014 Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες είσαι; Αν ναι, τότε διάβασε το forum, όταν με το καλό ανοίξει πάλι, θα σου λύσει αρκετές απορίες. Όπως ότι απαγορεύεται η χρήση του \b.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.