ευτυχία Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2014 Καλησπέρα, ενω εκανα σήμερα την εργασία μου στο Adobe premier. Ξαφνικά το λαπτοπ μου (Toshiba ) έσβησε. Το ανοιγω ξεκινάει να κανει επιδιόρθωση και κλείνει αμέσως. Βοήθεια εχω να παραδωσω 2 εργασίες αύριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Δεκέμβριος 4, 2014 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2014 O ανεμιστηρας του δουλευει? Αν ναι εκει που ειναι οι γριλιες που βγαινει ο ζεστος αερας φυσα δυνατα να φυγει η σκονη γιατι μπορει να εχει βουλωσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ευτυχία Δεκέμβριος 4, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2014 Ναι δουλεύει κανονικά ο ανεμιστήρας.και τωρα μου βγαζει αυτο Αχ τι θα κανω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 9, 2014 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 ευτυχία καλησπέρα και καλώς όρισες στο TheLab.gr. επειδή το Premiere είναι ένα βαρύ πρόγραμμα γενικά ίσως σου έκλεισε απο θέμα θερμοκρασιών μιας και ο επεξεργαστής και οι μνήμες δουλεύουν σχεδόν στο 100%.μπορείς να μας πεις απο τι αποτελείται το laptop? επεξεργαστή, μνήμη, δίσκο και λειτουργικό (windows xp; );Επίσης το έχεις πάνω στο γραφείο σου ή κάπου στον καναπέ/κρεβάτι και δουλεύεις;Σου είχε ξανακλείσει τελευταία δουλεύοντας το Premiere; Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Δεκέμβριος 9, 2014 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 Το λειτουργικό είναι win 7 όπως φαίνεται. Κατά πάσα πιθανότητα κάτι παίζει με τον δίσκο όπως το κόβω. Γιατί αν έκλεινε από θερμοκρασία δεν θα έβγαζε error το recovery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts