Jump to content

Refund from amazon UK

bammer

Recommended Posts

ειχα επιστροφη χριματον απο αμαζον στισ 27 νοεμβριου. Μεχρι σημερα δεν επιστραφικαν στιν καρτα american express. δεν εχο paypal.  

αν υπαρχει ενα καταστημα που δεν πρεπει να φοβασαι..εχεις μπλεξει με αυτο!

keep calm 

• Like 1

Αν δεν τους "ενοχλήσεις" εσυ συνήθως αφήνουν να εξαντληθεί το χρονικό περιθώριο που ανάλογα την τράπεζα ποικίλει απο 3-25 μέρες. Θα πρότεινα να επικοινωνήσεις μαζί τους με τον αρ. συναλλαγής και να τους ρωτήσεις που βρίσκεται η διαδικασία. Το έχω κάνει 2-3 φορές με alpha bank και σε 5 μέρες εμφανίστηκαν τα χρήματα το λογαριασμό.

Δεν πιστευω οτι θα υπάρχει θέμα ,μιλάμε για το καλύτερο customer care και aftersales που θα βρεις στον πλανήτη Γη ,οχι για κανα eshop...

δεν αμφισβητο το amazon,αφτι τα εβαλαν τα χριματα 27 νοεμβριου. Το φεμα ειναι ποτε τα βαζει τορα η τραπεζα/american express.

Αν δεν έχεις άμεση ανάγκη τα χρήματα, σκέψου και την ψυχική σου ηρεμία.

Την πρώτη φορά που μου έτυχε, για 5-10 μέρες ήμουν το μπαλάκι μεταξύ Amazon-Citibank, με αναμονή σε τηλέφωνα, email, customer service tickets κ.ο.κ.

Προφανώς οι του Amazon έλεγαν την αλήθεια, αλλά από τη Citibank έκαναν τις πάπιες.

Ζήτησαν μέχρι και να τους στείλει το Amazon αποδεικτικό του refund με fax - το οποίο οι άνθρωποι έστειλαν (και φυσικά στη Citi για κάποιες μέρες έλεγαν ότι δεν το έβρισκαν).

Τελικά τα χρήματα φάνηκαν όταν το αποφάσισε η κυρά Citi (καμια 15αρια μέρες μετά).

CBA από τότε. Όποτε μπουν, μπήκαν.

Έγινε επεξεργασία από Shaman

Αν δεν έχεις άμεση ανάγκη τα χρήματα, σκέψου και την ψυχική σου ηρεμία.

Την πρώτη φορά που μου έτυχε, για 5-10 μέρες ήμουν το μπαλάκι μεταξύ Amazon-Citibank, με αναμονή σε τηλέφωνα, email, customer service tickets κ.ο.κ.

Προφανώς οι του Amazon έλεγαν την αλήθεια, αλλά από τη Citibank έκαναν τις πάπιες.

Ζήτησαν μέχρι και να τους στείλει το Amazon αποδεικτικό του refund με fax - το οποίο οι άνθρωποι έστειλαν (και φυσικά στη Citi για κάποιες μέρες έλεγαν ότι δεν το έβρισκαν).

Τελικά τα χρήματα φάνηκαν όταν το αποφάσισε η κυρά Citi (καμια 15αρια μέρες μετά).

CBA από τότε. Όποτε μπουν, μπήκαν.

με λιγα λογια λεσ αν το αφισο ετσι,τα χριματα φα μπουν οποσ και ναχει καποια στιγμη αυτη την εβδομαβδα?  Τιν Δευτερα φτανουμε τισ 11 μερεσ.

σκέψου και την ψυχική σου ηρεμία.

την ψυχική ηρεμία των ελλήνων αναγνωστών, που με πολύ κόπο διαβάζουν αυτά που γράφει ο αγαπητός συνφορουμίτης, την σκέφτεστε άραγε; [emoji55]
  • Like 4

την ψυχική ηρεμία των ελλήνων αναγνωστών, που με πολύ κόπο διαβάζουν αυτά που γράφει ο αγαπητός συνφορουμίτης, την σκέφτεστε άραγε; [emoji55]

λιγη κατανοηση, ηρφα Ελλαδα πριν 2 χρονια. Και αυτα τα γραφο με κοπο. Μου ειπαν πεμπτη φα μπουν τα χριματα, ελεοσ.