Jump to content

OTE TV μεσω δορυφορου σε δυο τηλεορασεις με διαφορετικα καναλια

Fase Aarf

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους,

Ζητω συγνωμη αν ειμαι στο λαθος sub-forum ή εχει γραφτεί κατι αναλογο για OTE TV.

Διαβασα αυτο: http://www.thelab.gr/topic/29594-%CE%B4%CE%BF%CF%81%CF%85%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CE%BF%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B9/

και ειδα οτι μια απο τις απαντησεις λεει οτι γινεται και οτι ειναι νομιμο να εχεις nova σε δυο διαφορετικες τηλεορασεις,ταυτοχρονα και βλεποντας διαφορετικα καναλια με την χρηση καποιου εξοπλισμου. Ξερετε αν γινεται μηπως το ιδιο και για OTE TV (και ειναι νομιμο)?

Αν γινεται, τι εξοπλισμο χρειαζομαι και ποσο περιπου θα κοστισει? Ενας ξαδερφος μου εχει εναν εξτρα Gigablue HD Quad και δεν το χρησιμοποιει και θελει να μου τον δωσει.Μπορω να τον χρησιμοποιησω? Γιατι απο οτι καταλαβα τουλαχιστον απο την συζητηση που σας παρεθεσα ενας εξτρα αποκωδικοποιητης χρειαζεται.

Επισης θα ηθελα να κανω και μια off-topic ερωτηση.Γινεται να χρησιμοποιησω στην τηλεοραση που εχει αυτην την στιγμη OTE TV διαφορετικο αποκωδικοποιητη απο αυτον που μου εδωσε ο OTE?

Σας ευχαριστω για τον χρονο σας και την υπομονη σας.