STINK Δεκέμβριος 7, 2014 Author #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2014 (edited) Μόλις πήρα την απόφαση να πάρω την προσφορά του e-shop, αλλά δυστυχώς γράφει εξαντλήθηκε. Οπότε μένουμε στην 50H6200 προς το παρόν.Ξέρει κανείς τι διαφορές έχουν οι παρακάτω τηλεοράσεις σε σχέση με την σειρά 6400;https://www.skroutz.gr/s/4875855/Samsung-UE50H6470.htmlhttps://www.skroutz.gr/s/4692274/Samsung-UE55H6470.html Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 7, 2014 από STINK Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Δεκέμβριος 7, 2014 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2014 @ΝTG κι όποιος άλλος γνωρίζει κάτι,κάνοντας hijack το θέμα, αυτή η Sony 55W805B σε σχέση με την Samsung που έδειξες υπερέχει σημαντικά ή όχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Δεκέμβριος 10, 2014 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2014 Από όσο έψαξα η 6470 διαφέρει με την 6400 μόνο στο ότι η πρώτη έχει και δορυφορικό δέκτη.Περιμένω και μια απάντηση για ελληνικούς υπότιτλους.Οι 55 ίντσες στα 3 μέτρα μήπως είναι υπερβολή;Υπάρχει και το ενδεχόμενο να χρειαστεί να πάει και λίγο πιο μακρυά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Δεκέμβριος 10, 2014 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2014 @ΝTG κι όποιος άλλος γνωρίζει κάτι,κάνοντας hijack το θέμα, αυτή η Sony 55W805B σε σχέση με την Samsung που έδειξες υπερέχει σημαντικά ή όχι;Εγω διαβαζοντας τα reviews που ειχα βρει online και πηγαινοντας σε καταστημα,και μιας και δεν με ενδιαφερει το 3D κομματι,κατεληξα στην 42αρα 705Bκαι μπορω να πω πως ειμαι απολυτα ευχαριστημενος οσο αφορα την ποιοτητα της εικονας.Ολες οι Sony ομως χανουν στο smart κομματι τους καθοτι ειναι σχετικα αργα και ελειπες.Αν υπαρχει ομως ενα htpc οπως εχω εγω,και αυτο το κομματι δεν με αφορα οποτελογο ποιοτητας και μονο κατεληξα εκει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Φεβρουάριος 12, 2015 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2015 Λόγο πολλών υποχρεώσεων είχα αφήσει το θέμα στην άκρη αλλά σήμερα παρέλαβα την Samsung 55H6400.Αυτό που ψάχνω τώρα είναι κάποιο τεστ βίντεο για dead pixel/clouding και banding. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Φεβρουάριος 12, 2015 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2015 Αν δεν έχεις πάρει ηχεία τελικά δες και αυτά και δεν θα το μετανιώσεις, αντέχουν πολύ "ξύλο", η τιμές είναι με το κομμάτι.Γενικά στο Home Cinema θες δυναμικά και δεν νομίζω οτι τα Koda / Magnat μπορούν να στο προσφέρουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Φεβρουάριος 12, 2015 Author #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2015 (edited) Δεν μου επέτρεψαν τα οικονομικά μου να πάρω ακόμα ηχεία. Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. edit:Έχω την παρακάτω βάση για τον τοίχο http://www.lumi.cn/en/flat-panel-tv/tv-wall-mounts/lpa13-464n και προβληματίζομαι με το ύψος που πρέπει να τοποθετηθεί η τηλεόραση. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 13, 2015 από STINK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts