Errer Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2014 Μιας και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Είμαι ανάμεσα σε δύο cases της Caselabs, Merlin Sm5 και Merlin SM 8, Θα πήγαινα για κάποιο magnum case αλλά νομίζω πως θα είναι overkill. Στοχεύω να βάλω 2χ360rads σε διάταξη pull με κυλινδρικό reservoir και να χωρέσω 2 gtx 970 G1(32cm). Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλοί και έμπειροι modders/enthusiasts στο Thelab και θα εκτιμούσα πολύ το Input σας. Ευχαριστώ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Errer Δεκέμβριος 5, 2014 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2014 Τελικά κατέληξα στο SM8. Θα του βάλω ένα 480mm στην οροφή και ένα 280mm στον πάτο. Ευχαριστώ για το input Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 7, 2014 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2014 γιατι οχι ενα mercury s8 ? τα μερλιν ειναι eol παντως, απο 31/12 και μετα, τελος ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Errer Δεκέμβριος 8, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 Το mercury έχει πολύ bulk που μου είναι αχρείαστο. Ta discontinued Μοντέλα είναι το SM5, το STH10, και ένα τέρας, to ΤΧ10V. Από τη σειρά merlin το SM8 συνεχίζει. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 9, 2014 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 σωστος Καμια ιδεα για μεταφορικα εχουμε; Το τελωνειο σιγουρα θα δαγκωνει παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Errer Δεκέμβριος 9, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 (edited) σωστος Καμια ιδεα για μεταφορικα εχουμε; Το τελωνειο σιγουρα θα δαγκωνει παντως... για το SM8 αυτά που σου γράφω: Thank you for contacting us for an international shipping quote! These quotes are valid for 14 days. Shipping/Handling: FedEx International Economy – $210.00 (Fully Assembled) 3-5 business days with tracking information FedEx International Economy – $175.00 (Flat Packed) 3-5 business days with tracking information USPS express mail - $130.00 (Fully Assembled) 4-6 business days with tracking information USPS priority mail - $93.00 (Fully Assembled) 7-11 business days with tracking informationThank you for contacting us for an international shipping quote! These quotes are valid for 14 days. Τώρα όσο αφορά τα σιχαμένα τελώνια και το άνδρο τους, στείλε ένα email στον Kevin και θα σου απαντήσει εντός ημέρας για τις επιλογές που έχεις Επίσης έχει προσφορά 50% σε όλα τα accesories μέχρι 13/12. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 10, 2014 από Errer 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 9, 2014 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 νταξει ευτυχως εκει υπολογιζα χοντρικα....εχω το s5 πολυ καιρο στο ματι, μαλλον υπερβολικα πολυ usps κ οτι γινει παντως, fedex θα περασει 1000% τελωνειο, να ξερεις! συμφερει λες να παρω default την κουτα και να βαλω τα εξτρα με το 50% σε οποια ισχυει; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Errer Δεκέμβριος 9, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 Drop in mount ας πούμε; Μία η άλλη θα σου βγει και σίγουρα θες accesories πέρα από τις επιλογές στο κουτί- fan filters, cover plates για καμιά τρύπα στον πάτο η στην οροφή, res mount κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Δεκέμβριος 10, 2014 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2014 τελεια ειναι τα άτιμα!κρίμα που δεν τα βρισκουμε εδώ!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιούνιος 22, 2016 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2016 για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, δεν εχει αλλαξει κατι με τα caselabs ως προς τη διαθεσιμοτητα τους στην Ευρώπη ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 22, 2016 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2016 (edited) Ένα @ και μισο έχει αλλάξει δυστυχώς Η μόνη παρουσια στην Αγγλία τουλάχιστον είναι στα 8pack συστήματα του overclockers.co.uk που όμως μεχρι και πριν μια εβδομάδα που ρώτησα τα πουλάνε ΜΟΝΟ ως μέρος 8pack συστήματος και όχι σαν ξεχωριστά κουτιά. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 22, 2016 από LL_NEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιούνιος 23, 2016 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2016 ευχαριστω για την απάντηση πρόεδρε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούλιος 1, 2016 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2016 (edited) On 23 Ιουνίου 2016 at 7:06 ΠΜ, το μέλος psyber έγραψε: ευχαριστω για την απάντηση πρόεδρε μου! Που σημαίνει οτι το κάνω το φρέσκο αγορασμένο 900d περιστεριώνα στην ταράτσα. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 1, 2016 από LL_NEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιούλιος 6, 2016 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2016 all right!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιούλιος 18, 2016 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2016 ανοιξε το best cases και εχει το s8 στα 505 euro....γεια σας φίλε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts