Jump to content

ADSL.... και τώρα?

Futuristic

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έκανα αίτηση στον ΟΤΕ για ADSL, και λέω να βάλω forthnet 256/128.

Είναι καλή σύνδεση?

Πόσο καιρό θέλει ο ΟΤΕς για ενεργοποίηση?

Τι modem προτείνετε???

Οποιεσδήποτε άλλες info ευπρόσδεκτες....

ευχαριστώ...

Μια χαρα συνδεση ειναι . Αλλωστε δεν δεσμευεσαι. Κανε μια συνδεση για ενα μηνα και αν μεινεις ευχαριστημενος την συνεχιζεις.

Ο ΟΤΕ θελει.....εξαρταται την περιοχη. Αλλου μπορει και σε 2 μερες να κανουν την ενεργοποιησει, αλλου 4-5(τοσες εκανε σ'εμενα) και αλλου κανα διμηνο.

Modem....νομιζω ολα καλα ειναι. Εξαρταται τι επιζητας εσυ? προτιμοτερα ειναι παντως τα UTP μοντεμ, και οχι τα USB.

Υ.Γ. Καλως ηρθες στο TheLab.gr .

1. Εγώ με forthnet 384/128 είμαι μια χαρα με download speed 37-41Kb/s

2. Ανάλογα με την περιοχή που βρήσκεσαι. Εμένα σε 1 βδομάδα (από Δευτέρα σε Δευτέρα είχα στα χέρια μου και το split για τη γραμμή) Ρώτα στο 134 για τη διαθεσιμότητα στην περιοχή σου. Αν έχει μεγάλη θα έχεις σύντομα. Αν δεν έχει θα περιμέεεεεενεις...

Εγώ μόντεμ έχω το Alcatel 510i και δε βλέπω κανένα πρόβλημα. Τώρα, αν υπάρχει κάτι καλύτερο, δεν είμαι σε θέση να ξέρω... αλλά και αυτό καλό μου φαίνεται. Ισως ελάττωμα να είανι η παραμετροποίηση του firewall που δεν γίνεται εύκολα από το web interface και θέλει μέσω dos.

Είμαι Περιστέρι και μου είπαν ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα κτλ κτλ. Εγώ ξέρω (από φίλους) ότι δεν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα. Τελοσπάντων, μου είπαν ότι θα λυθεί στις 20 Δεκέμβρη... απο εκεί και μέτα θέλει καμία εβδομάδα?

Το Alcatel το πήρες απο ΟΤΕ???

Δεν έχω πρίζα RJ υπάρχει πρόβλημα εάν βάλω adaptorακι για βύσμα με τα 2 σιδεράκια?

Αμα αρχιζουν τα "προβληματα" ποτέ δεν ξέρεις... Μπορεί σε 5 μέρες μπορεί και σε 1 μήνα, αλλά να μη σε απογοητεύσω...

Το alcatel από ΟΤΕ ναι

Για πριζα θα σου δώσουν το φιλτρο απο εκει και πέρα τα συνδέεις όπως μπορείς την εξωτ. γραμμή με το φιλτρο, για τα άλλα έχει ενα καλώδιο το modem, ένα το φιλτρο, ε, φτανουν ή αλοιώς πάρε ένα από κάπου (ακόμη κ στο σουπερμαρκετ εχει)

(εχεις pm)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.