Jump to content



Υπόθεση Ρωμανού. Πείτε τη γνώμη σας εδώ.


acct

Recommended Posts

ρε μαγκες , 

εχει σκεφτει κανεις οτι στο τει αθηνας ειναι χιλιαδες φοιτητες ?

εχει σκεφτει κανεις την αντδραση των γονεων οταν μαθουν οτι το παιδι τους ειναι στο ιδιο θρανιο με αυτον ?

οτι υπαρχει πιθανοτητα να βρει και αλλους παρομοιους καβλομυαλους εκει μεσα και να τους ξεμυαλισει εντελος ?

και τι ειναι φίλε το τει? σχολείο για να φωνάξουν οι γονεις ?

ακαδημαικότητα λέγεται ένα απο τα πράματα που διαφέρει το σχολείο απο το Πανεπιστήμιο. (και άλλα πολλά όπως ότι στο ένα συχνάζουν ανήλικοι και στο άλλο ενήλικοι )

Link to comment
Share on other sites

το οτι εκει συχναζουν ενηλικοι αλλαζει κατι ? οι περισσοτεροι ειναι 18χρονα παιδακια που εχουν ερθει απτα χωρια τους για να σπουδασουν , οι γονεις τους τους εχουν ακομα απο κοντα και νοιαζονται το ιδιο οσο νοιαζονταν και την πρωτη μερα στο νηπιαγωγιο.

ΤΟ πιο δημοκρατικο πραμα που θα μπορουσε να γινει , ειναι ψηφοφορια απο τους ιδιους φοιτητες στο ΤΕΙ.

Link to comment
Share on other sites

ΤΟ πιο δημοκρατικο πραμα που θα μπορουσε να γινει , ειναι ψηφοφορια απο τους ιδιους φοιτητες στο ΤΕΙ.

 

Από πού κι ως πού είναι το πιο δημοκρατικό; Ακριβώς το αντίθετο είναι. Δεν μπορεί η πλειοψηφία άμα δε της αρέσει να στερεί τα δικαιώματα ενός ατόμου ή μίας μειοψηφίας (προφανώς σε περιπτώσεις που δεν άπτονται ποινικών ζητημάτων).

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

κατα την αποψη μου ειναι το ιδιο δημοκρατικο οσο δημοκρατικο ειναι και στην βουλη να περαστει ενας νομος αυτοκτωνιας με 151 ψηφους 

 

 

επισης να το δουμε λιγο διαφορετικα το θεμα , 

φαντασου την δευτερα στις 9 να μπουκαρα σε μια τραπεζα με καραμπινα

στις 9μιση να με εποιαναν 

στις 11 να εβρισκαν αλλα 2 γκλοκ σπιτι μου 

απογευματακι να ειμουν σε ενα κελι 

και τριτη στις 3 να τους ελεγα  "παιδια , εχω εργαστηριο φωτοτεχνιας" δεν με περνει να το χασω .....

Link to comment
Share on other sites

Ψηφοφορία; Όπως όταν παίρνουν απόφαση για κατάληψη; Μπαααα, άσε καλύτερα. 

Πέρα από αυτό δεν είναι και σωστό να τεθεί τέτοιο ζήτημα, μιας και το μόνο που θα γίνει είναι να περιθωριοποιήσει περισσότερο το Ρωμανό από όσο είναι ήδη τώρα. Η λύση είναι απλή και δε καταλαβαίνω τι το γυρίζουμε τόσες μέρες. Εκπαίδευση από απόσταση και αντί εργαστηρίων, εργασίες. 

Σε άλλα νέα, το μνημόνιο επιμηκύνεται, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος δεν έκανε καλά τη δουλειά του, και αντί να σταθούμε εκεί παίζουμε τις κουμπάρες.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Δεν καταλαβαίνω... λες εφαρμόζεται αυτό το αξίωμα ("Και με αυτό το αξίωμα"), μετά λες οτι δεν εφαρμόζεται (εχουμε αθώους μεσα και ενοχους έξω)... και με ρωτάς αν είναι καλυτερα; :s Το "αξίωμα" λέει οτι δεν θα έχουμε αθώους μέσα..

 

Ειπα και άλλα πραγματα και νομιζω ειχες εκφραστει υπερ της θανατικης ποινης πριν, οποτε απαντησε αν θες σε αυτό:

"Μας λες για φοβερά εγκλήματα που τους αξίζει θανατική ποινή, αλλά κάποιοι παραπάνω ανέφεραν κάτι πιο απλό: πως θα αναιρέσεις την θανατική ποινή σε περίπτωση λάθους;"

 

Αυτό το ''καλύτερα 10 ένοχοι έξω παρά ένας αθώος μέσα'' αποτελεί ήδη θεμέλιο λίθο του δικαστικού συστήματος (νομίζω και σε άλλες προηγμένες χώρες εκτός της Ελλάδας). Όταν βλέπεις όμως τα λαμόγια που έφαγαν ότι έφαγαν και μετά με έναν ''αυτοκτονικό ιδεασμό'' στην καλύτερη, ή με φαιδρές αιτιάσεις που γίνοναι δεκτές ως πιθανότητα απο τους δικαστές, αμολιούνται ελεύθεροι και ποζάρουν με τσόλια στη Μύκονο, φαντάζομαι χαλιέσαι τουλάχιστον όσο εγώ. Απο την άλλη σίγουρα μέσα στα κάγκελα βρίσκονται και κάποιοι οι οποίοι δεν είχαν είτε την τύχη να είναι γόνοι μεγαλοαστών, είτε δεν είχαν τα φράγκα να έχουν έναν Ι.Χ. μεγαλοδικηγόρο-ποινικολόγο. Όποτε καταλήγω στο συμπέρασμα πως το παραπάνω ''νομικόν θέσφατον'' μπορεί να είχε τις αγνότερες προθέσεις όταν πρωτοθεσπίστηκε (στις απαρχές του Ρωμαικού δικαίου), πλέον όμως αποτελεί ΤΟ εργαλείο στα χέρια των δολίων και των εχόντων αρκετά για να τα χώνουν στους δόλιους δικολάβους. Για το υπόλοιπο πόπολο, ως συνήθως, δεν δίνει κανείς δεκάρα.

 

Αναφορικά με την θανατική ποινή νόμιζα πως ήμουν ξεκάθαρος: Απο την περίπτωση του Δουρή, του Σεχίδη και των αγροτών στο Αγρίνο που εκτέλεσαν 5 άτομα επειδή πάτησαν το χωράφι τους, Υπάρχουν πάντα εγκλήματα που είναι ξεκάθαρα, οι ένοχοι είτε ομολογούν είτε συλλαμβάνονται επ' αυτοφώρο, και το έγκλημα τους αποτελεί τη επιτομή του ειδεχθούς εγκλήματος. Για αυτούς και μόνο για αυτούς, ναι ! Πιστευω πως πλέον δεν έχουν καμιά θέση στον μάταιο τούτο κόσμο. Ελπίζω να έγινα σαφέστερος.

Έγινε επεξεργασία από colt3003
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

καλα αυτο για τις καταληψεις ,ειναι τραγικο , 10 ρεμπελοι ειναι αρκετοι για να κλεισει η σχολη .... βεβαια δεν ειχα αυτο στο μυαλο μου οταν το ειπα , εννοουσα συλλογικη ψηφοφορια ΟΛΩΝ των φοιτητων ....

 

 

 

Εκπαίδευση από απόσταση και αντί εργαστηρίων, εργασίες. 

  αυτο ειπα και στο πρωτο μου ποστ , στη πρωτη σελιδα 

Link to comment
Share on other sites

Όποιος διαφωνεί μαζί σου είναι λασπολόγος και ψεύτης. Καθάρισες... next!

 

Είπες πολλά χωρίς το παραμικρό ίχνος αποδείξεων των κατηγοριών σου. Αυτό λέγεται λάσπη.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Σε άλλα νέα, το μνημόνιο επιμηκύνεται, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος δεν έκανε καλά τη δουλειά του, και αντί να σταθούμε εκεί παίζουμε τις κουμπάρες.

 

Ωπα ρε φιλος! Εισαι αδικος...

Απο οτι εχω δει, μονο ενας (αριθμητικα: 1) εδω μεσα πρεπει να πιστευει οτι καποιος εκανε καλα την δουλεια του. Λογικα θα υπαρχουν κι αλλοι, αλλα δεν γραφουν.

Δηλαδη τι μενει να πουμε περι αυτου ΠΑΛΙ που δεν εχει ειπωθει ηδη??

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Κώστα, λήστεψε τράπεζα. Δηλαδή πρέπει να σκοτώσει πρώτα κάποιος για να θεωρηθεί επικίνδυνος; Τους άλλους που έχουν παραβεί το νόμο χωρίς να έχουν σκοτώσει γιατί δε τους αναφέρει; Ποιο είναι το τραγικό της υπόθεσης; Το καημένο το παιδί που δε θα σπουδάσει; Και το καημένο το παιδί που ήταν στη δολοφονία των δύο μποντυμπιλντεράδων στο Κάμπο Μεσσηνίας και δεν σκότωσε, αυτός δηλαδή δε θέλει να σπουδάσει; Δεν είναι άνθρωπος αυτός; 

Το θέμα είναι απλό. Πρέπει να ξεκινήσουμε να σεβόμαστε τους νόμους και να αφήσουμε τη νοοτροπία "έλα μωρέ τώρα" πίσω μας. Τι πάει να πει "Κι όχι μόνο με τα 15 χρόνια φυλακή που του έριξε το δικαστήριο. Χωρίς έλεος. Χωρίς άδεια για να παρακολουθεί τα μαθήματα της σχολής που μπήκε όπως όριζε κατ' αρχήν ο Νόμος." Δηλαδή ο νόμος ισχύει μόνο όταν μας συμφέρει; Δηλάδη νόμιμα πέρασε, αλλά όταν το δικαστήριο ρίχνει 15 χρόνια, αυτό δεν είναι νόμος, είναι "έλα μώρε τώρα".

Ο Ρωμανός θέλει να σπουδάσει ή θέλει να παίρνει άδειες σπουδών; Γιατί αν θέλει να σπουδάσει, μπορεί να το κάνει από απόσταση.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Σε άλλα νέα, το μνημόνιο επιμηκύνεται, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος δεν έκανε καλά τη δουλειά του, και αντί να σταθούμε εκεί παίζουμε τις κουμπάρες.

 

 

αραγε εχουν να περασουν κανα καινουργιο νταλαβερι παλι στα μουλωχτα?

 

εχμ γιατι εχω την εντυπωση οτι κατι ακομα περασε/θα περασει και ακομα ..

Ας τον δωσει καποιος κανα πιτογυρο και ας συνεχισουμε.

.post-33707-nothing-to-see-here-gif-pleas

Έγινε επεξεργασία από 2cpu
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Είπες πολλά χωρίς το παραμικρό ίχνος αποδείξεων των κατηγοριών σου. Αυτό λέγεται λάσπη.

 

Είπα πράγματα τα οποία ο κόσμος τα 'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Άντε να σου δώσω ένα tip. Ποιανού μάνα είναι μία από τους/τις γιατρούς που παρακολουθεί το Ρωμανό; Και αληθινή να είναι η απεργία πείνας, με τέτοιο δείγμα γραφής του συγκεκριμένου χώρου, αν δεν πεθάνει, δεν πιστεύω τίποτα. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι θέλω να πεθάνει, απλά ότι μόνο έτσι θα τους πιστέψω. Μακάρι το παιδί να ζήσει και να λογικευτεί.

 

 

Εγώ δεν πιστεύω τίποτα από όσες πληροφορίες μας δίνουν τα σαβουροκάναλα. Εσύ αν θες συγκινήσου με το δράμα του Ρωμανού.

 

Μου θυμίζει ένα παλληκαράκι στο στρατό που ήθελε να πάρει άδεια τόσο απεγνωσμένα που είχε μάθει όλη τη συμπτωματολογία των δύσκολα επαληθεύσιμων προβλημάτων υγείας για να τα επικαλείται και να μην μπορούν να τον "τσακώσουν". Θυμάμαι πως περιέγραφε έναν πόνο που δήθεν είχε όπως τον είχε συμβουλεύσει κάποιος συγγενής του γιατρός, και επειδή η περιγραφή δεν άφηνε περιθώρια για αμφισβήτηση και ψάρωναν, οι γιατροί του ΣΤΕΠ τον έστελναν 401 για εξετάσεις και εκεί με άλλο κονέ, τσουπ! να κι άλλες λίγες μέρες έξω. Όταν κάποια στιγμή δεν έπιαναν άλλο οι μούφα ιατρικές δικαιολογίες, "πέθανε" τη γιαγιά του! :hehe: Του έδωσαν μία ευκαιρία λέγοντάς του πριν αναχωρήσει ότι αν μετά την άδεια δεν επιστρέψει στη μονάδα με ληξιαρχική πράξη θανάτου, καλύτερα είτε να μην αναχωρήσει καν είτε να μην επιστρέψει καν! Και τι έκανε ο Θεός; Γυρνάει στη μονάδα με ένα πατσαβουρόχαρτο νοσοκομείου που αφορούσε μία εισαγωγή (ή εξιτήριο δε θυμάμαι) μίας ασθενούς με παρόμοιο επώνυμο!!! Οπότε τι είπε ο τρισμέγιστος; "Μου είπαν στο τηλέφωνο ότι πεθαίνει η γιαγιά ενώ εγώ άκουσα ότι πέθανε η γιαγιά! Να ορίστε και οι απόδειξη με χαρτί νοσοκομείου. Ε τώρα εντάξει, έκαναν και ένα ορθογραφικό λάθος στο όνομα."!!! Εννοείται ότι ταυτόχρονα έπεφταν και τα απαραίτητα τηλέφωνα στη μονάδα για να μην τον @@σουν στην καμπάνα...

 

Παρεμπιπτόντως το τυπάκι θυμόταν όλες τις ιδεολογικοπολιτικές του τοποθετήσεις και τις ταξικές @@λογίες κτλ κάθε φορά που ήταν η σειρά του να πλύνει κανένα πιάτο, καμιά τουαλέτα κτλ. Παρομοίως επαναστατοϊδεολόγοι ήταν και όλοι οι υπόλοιποι τεμπέληδες που μια ζωή απέφευγαν τις λεγόμενες αγγαρείες. Αυτοί είναι οι κουρ@δοιδεολόγοι και τεμπέληδες "επαναστάτες" στην Ελλάδα... Υπάρχει άλλος χώρος που να διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο Τεμπελιάδα;

Έγινε επεξεργασία από Γιάννης_84
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Είπα πράγματα τα οποία ο κόσμος τα 'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Άντε να σου δώσω ένα tip. Ποιανού μάνα είναι μία από τους/τις γιατρούς που παρακολουθεί το Ρωμανό; Και αληθινή να είναι η απεργία πείνας, με τέτοιο δείγμα γραφής του συγκεκριμένου χώρου, αν δεν πεθάνει, δεν πιστεύω τίποτα. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι θέλω να πεθάνει, απλά ότι μόνο έτσι θα τους πιστέψω. Μακάρι το παιδί να ζήσει και να λογικευτεί.

 

 

Εγώ δεν πιστεύω τίποτα από όσες πληροφορίες μας δίνουν τα σαβουροκάναλα. Εσύ αν θες συγκινήσου με το δράμα του Ρωμανού.

 

Μου θυμίζει ένα παλληκαράκι στο στρατό που ήθελε να πάρει άδεια τόσο απεγνωσμένα που είχε μάθει όλη τη συμπτωματολογία των δύσκολα επαληθεύσιμων προβλημάτων υγείας για να τα επικαλείται και να μην μπορούν να τον "τσακώσουν". Θυμάμαι πως περιέγραφε έναν πόνο που δήθεν είχε όπως τον είχε συμβουλεύσει κάποιος συγγενής του γιατρός, και επειδή η περιγραφή δεν άφηνε περιθώρια για αμφισβήτηση και ψάρωναν, οι γιατροί του ΣΤΕΠ τον έστελναν 401 για εξετάσεις και εκεί με άλλο κονέ, τσουπ! να κι άλλες λίγες μέρες έξω. Όταν κάποια στιγμή δεν έπιαναν άλλο οι μούφα ιατρικές δικαιολογίες, "πέθανε" τη γιαγιά του! :hehe: Του έδωσαν μία ευκαιρία λέγοντάς του πριν αναχωρήσει ότι αν μετά την άδεια δεν επιστρέψει στη μονάδα με ληξιαρχική πράξη θανάτου, καλύτερα είτε να μην αναχωρήσει καν είτε να μην επιστρέψει καν! Και τι έκανε ο Θεός; Γυρνάει στη μονάδα με ένα πατσαβουρόχαρτο νοσοκομείου που αφορούσε μία εισαγωγή (ή εξιτήριο δε θυμάμαι) μίας ασθενούς με παρόμοιο επώνυμο!!! Οπότε τι είπε ο τρισμέγιστος; "Μου είπαν στο τηλέφωνο ότι πεθαίνει η γιαγιά ενώ εγώ άκουσα ότι πέθανε η γιαγιά! Να ορίστε και οι απόδειξη με χαρτί νοσοκομείου. Ε τώρα εντάξει, έκαναν και ένα ορθογραφικό λάθος στο όνομα."!!! Εννοείται ότι ταυτόχρονα έπεφταν και τα απαραίτητα τηλέφωνα στη μονάδα για να μην τον @@σουν στην καμπάνα...

 

Παρεμπιπτόντως το τυπάκι θυμόταν όλες τις ιδεολογικοπολιτικές του τοποθετήσεις και τις ταξικές @@λογίες κτλ κάθε φορά που ήταν η σειρά του να πλύνει κανένα πιάτο, καμιά τουαλέτα κτλ. Παρομοίως επαναστατοϊδεολόγοι ήταν και όλοι οι υπόλοιποι τεμπέληδες που μια ζωή απέφευγαν τις λεγόμενες αγγαρείες. Αυτοί είναι οι κουρ@δοιδεολόγοι και τεμπέληδες "επαναστάτες" στην Ελλάδα... Υπάρχει άλλος χώρος που να διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο Τεμπελιάδα;

Ξέρω την απάντηση και δεν με αφορά, όπως δεν με αφορά καθόλου η άλλη ιστοριουλα του φαντάρου. Θέλω να μου πεις πως είδες εσύ σουβλάκια στους απεργούς πείνας της Υπατίας, και πως είσαι τόσο σίγουρος για το ότι ο Ρωμανός συτίζεται. Τώρα, μιλάμε για τα γνωστά σαβουροκάναλα, για Μέγκα κτλ, ετσι? Για τα κανάλια που στηρίζουν την κυβέρνηση με κάθε τρόπο. Λες εσύ αυτά τα κανάλια να λένε ψέματα μεταδίδοντας κάτι εναντίον της κυβέρνησης???

 

 

Αστρολάβε, τι σημασία έχει από που κρατάει η σκούφια του? Η τσέπη δεν καθορίζει την ιδεολογία κάποιου, ακόμα να το καταλάβετε αυτό? Ο τύπος πήρε καλάσνικοφ και έκανε ληστεία, γιατί να το κάνει αν όχι από την ιδεολογία του την στιγμή που μπορούσε να πάρει χρήμα από την οικογένεια του? Τι σημασία έχει που είναι από τα Β.Π. ? Δηλαδή αν (αυτα τα αν τα μισώ αλλά θα κάνω πίσω μια φορά) ήταν από τα Δ.Π. , φτωχή οικογένεια, θα ήταν κάτι διαφορετικό σε αυτά που λέει και κάνει? Όχι!! Απλά θα είχατε λιγότερα να του προσάψετε, όπως δεν ακούγεται τίποτα για ένα σωρό άλλο κόσμο.

Link to comment
Share on other sites

Αστρολάβε, τι σημασία έχει από που κρατάει η σκούφια του? Η τσέπη δεν καθορίζει την ιδεολογία κάποιου, ακόμα να το καταλάβετε αυτό?
 Τα θες και τα λες αυτά ή σου ξεφεύγουν; Η ιδεολογία διαμορφώνεται από την κοινωνική και -κατ'επέκταση - οικονομική θέση που έχει κάποιος στη κοινωνία. Το να είναι κάποιος επαναστάτης και αναρχικός είναι εύκολο όταν έχει κάποιο καταπίστευμα ή κάποιον/ους να τον χρηματοδοτούν. Όταν μπει κάποιος στην κιμαδομηχανή της αγοράς εργασίας γιατί δεν έχει άλλη επιλογή, τότε γίνεται "νοικυραίος" και χλευάζεται από τους άλλους τους "ασυμβίβαστους". Όταν δουλεύεις 10-12 ώρες την ημέρα για να ταϊσεις τον εαυτό σου και/ή την οικογένειά σου δεν έχεις χρόνο για επαναστατική γυμναστική και θες τα πράγματα να δουλεύουν γιατί πλέον τα πληρώνεις, δεν τα σπάς.
  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

με κάλυψε πλήρως ο γάτος,απεργία πείνας να κάνουν οι εργαζόμενοι στην χαλυβουργία που πριν 2 μέρες είχαμε νεκρό από ελλιπή μέτρα ασφαλείας-να το καταλάβω και να συμπάσχω μαζί τους-

απεργία πείνας--γιατί δεν μου δίνουν κάτι που δεν προβλέπεται-ε του φουστη//ας μην έκανες ληστείες,ας πήγαινες στην σχολή σου φφσ 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

 Τα θες και τα λες αυτά ή σου ξεφεύγουν; Η ιδεολογία διαμορφώνεται από την κοινωνική και -κατ'επέκταση - οικονομική θέση που έχει κάποιος στη κοινωνία. Το να είναι κάποιος επαναστάτης και αναρχικός είναι εύκολο όταν έχει κάποιο καταπίστευμα ή κάποιον/ους να τον χρηματοδοτούν. Όταν μπει κάποιος στην κιμαδομηχανή της αγοράς εργασίας γιατί δεν έχει άλλη επιλογή, τότε γίνεται "νοικυραίος" και χλευάζεται από τους άλλους τους "ασυμβίβαστους". Όταν δουλεύεις 10-12 ώρες την ημέρα για να ταϊσεις τον εαυτό σου και/ή την οικογένειά σου δεν έχεις χρόνο για επαναστατική γυμναστική και θες τα πράγματα να δουλεύουν γιατί πλέον τα πληρώνεις, δεν τα σπάς.

Ok, διαφωνούμε 110% σε αυτό.

Να σημειώσω όμως 3 πράγματα:

Δεν θεωρώ τον Ρωμανό (ή την αναρχία) επαναστάτες. Δεν είναι καθόλου ευκολο να χαρακτηριστείς έτσι.

Δεν υπερασπίζομαι τις επιλογές του, υπερασπίζομαι το δικαίωμα του στην εφαρμογή των νόμων.

Μπορείς κάλλιστα να είσαι στην κιμαδομηχανή της αγοράς εργασίας και ταυτόχρονα να αγωνίζεσαι για κάτι καλύτερο.

Link to comment
Share on other sites

Ok, διαφωνούμε 110% σε αυτό.

Να σημειώσω όμως 3 πράγματα:

Δεν θεωρώ τον Ρωμανό (ή την αναρχία) επαναστάτες. Δεν είναι καθόλου ευκολο να χαρακτηριστείς έτσι.

Δεν υπερασπίζομαι τις επιλογές του, υπερασπίζομαι το δικαίωμα του στην εφαρμογή των νόμων.

Μπορείς κάλλιστα να είσαι στην κιμαδομηχανή της αγοράς εργασίας και ταυτόχρονα να αγωνίζεσαι για κάτι καλύτερο.

Ο νόμος δεν λέει ότι έχει το δικαίωμα να ζητήσει άδεια? Ωραία, την ζήτησε.

Ο νόμος δεν λέει ότι το αν θα πάρει την άδεια είναι στην ευχέρεια του δικαστικού (ή όποιου είναι τέλος πάντων)? Ωραία το αρνήθηκαν.

Ποιός νόμος καταπατείται?

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα. Γιατί πια τόση στήριξη στο συγκεκριμένο άτομο? Πρώτη φορά αυτό το πράγμα. Δεν υπήρχαν άλλοι κρατούμενοι παλιότερα που να είχαν αδικηθεί και να έκαναν απεργία πείνας?

Φαντάζεστε τι θα γίνει αν τελικά του δώσουν άδεια? Όλοι θα τρέξουν να γραφτούν σε ΤΕΙ και θα ζητάνε άδεια.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ok, διαφωνούμε 110% σε αυτό.

Να σημειώσω όμως 3 πράγματα:

Δεν θεωρώ τον Ρωμανό (ή την αναρχία) επαναστάτες. Δεν είναι καθόλου ευκολο να χαρακτηριστείς έτσι.

Δεν υπερασπίζομαι τις επιλογές του, υπερασπίζομαι το δικαίωμα του στην εφαρμογή των νόμων.

Μπορείς κάλλιστα να είσαι στην κιμαδομηχανή της αγοράς εργασίας και ταυτόχρονα να αγωνίζεσαι για κάτι καλύτερο.

Πόσες φορές θα πρέπει να πούμε οτι το δικαίωμα του στην αίτηση χορήγησης φοιτητικής άδειας εχει και κάποιες προϋποθέσεις οι οποίες δεν πληρούνται;

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.