Jump to content

4k η 1440p

christaras

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας, ειμαι αναμεσα σε Asus rog 1440p και στην DELL UP2414Q.Η χρηση ειναι λιγο απο ολα παιζω και games,web κλπ.Εχω την 2414h η διασταση μου ειναι μια χαρα μιας και ειναι στενο το γραφειο και ειμαι αρκετα κοντα 80cm.Ειχα και 32 καποια στιγμη για monitor οποτε δεν εχω θεμα με την 24.Οι 2 οθονες ειναι ακριβως στα ιδια λεφτα δεν σκοπευω να την αλλαξω για πολλα χρονια και σκεφτομαι οτι με την uhd θα ειμαι καλυμμενος για το μελλον.Ξερω οτι με uhd η καρτα δεν θα την παλευει στα δυνατα παιχνιδια αλλα θα μπορω να βαλω 1080p αν δω τα σκουρα.Απο την αλλη η asus στα χαρτια ειναι αψογη για games αλλα δεν με ψηνει να το πω το tn με τπτ, ειδα και την u28d590d 4k tn και ηταν χαλια για τα δικα μου ματια.Τωρα οποιος εχει την διαθεση και εχει κατι να βοηθησει η εχει δει την dell/Asus απο κοντα ας ριξει τα φωτα του,ευχαριστω.(δεν αποκλειω την 2η 970 αλλα για την ωρα δεν ειναι στα σχεδια)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.