tommybertsen Δεκέμβριος 18, 2014 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2014 (edited) Συμφωνα με τις πληροφοριες απο το tftcentral πρεπει να τα εχω κανει σωστα. Εδω λογικα οπως τα βλεπεις πρεπει να ειναι ετσι; Εχω βαλει και το icc προφιλ (το βρηκα και μονος αλλα εβαλα αυτο που μου εστειλες ουτως ή αλλως) στο windows system μπλα μπλα. Το επελεξα κιολας απο εκει και λογικα αυτο που εχω βαλει ως default ειναι. http://www.tftcentral.co.uk/articles/icc_profiles.htm#games εδω τα βρηκα Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 18, 2014 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 18, 2014 Author #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2014 Ωραίος όλα όμορφα! Πως σου φαίνεται τώρα σαν φυσικότητα χρωμάτων? Προσωπικά μου δείχνει πολύ ξεκούραστη. Γύρισα στο έτοιμο game mode και έπαθα σοκ στα όρια νευρικού κλονισμού Άντε ρίξε και λίγο overclock στα 79-80 Hz να κερδίσεις και σε κίνηση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 18, 2014 #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2014 Θα το ψαξω σε λιγο το θεμα overclock (ειδα οτι με custom resolution το κανεις, δεν εχω ιδεα πως αλλα θα το διαβασω) Εινια ωρα για ταινιουλα τωρα Χαχα απο φυσικοτητα καμμια σχεση. Ειναι υπερβολικα πιο φυσικα τα χρωματα ετσι. Αν μαλιστα κατεβασω φωτεινοτητα 20 και contrast 70 ερχεται τελειως στο γουστο μου το πραμα! Ευχαριστω για τη βοηθεια. Αν εχω θεμα με το oc θα επανελθω δριμυτερος ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts