TAXIARXOS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2004 ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ SITE ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΦΑΩ ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ANYWAY, ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΓΙΔΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ. ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΩ ΕΝΑΝ AMD 64 ATHLON 3200+, 754 SOCKET, MOBO ZENITH ZNF R250 ME CHIPSET ENFORCE 3, 2 256 DDR KINGSTON 400, DISPLAY CARD FX 5700 LE, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΩ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η΄ ΤΙ ΑΛΛΟ HARDWARE ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ (ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΑΝΤΑ) ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΚΤΗ:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Δεκέμβριος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Καλως ήρθες....Το σύστημα σου είναι αρκετά καλό για να σε καλύπτει σε πολλά πράγματα, χωρίς να το υποβάλεις στις δοκιμασίες του o/c....Αν παρόλα αυτά επιμένεις διάβασε τον οδηγό overvlocking στο λινκ της κεντρικής σελίδας....Και για ο,τι απορία προκύψει όλοι εδώ είμαστε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 12, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Παλι δεν διαβασες τους ορους καλα.Γραφε μικρα για να μη φαινεται οτι φωναζεις.Για πληροφοριες διαβασε πρωτα εδω http://www.thelab.gr/forumdisplay.php?s=&forumid=53και μετα ρωτα αποριες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 12, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Κατ'αρχας θα βοηθουσε παρα πολυ αν μας ελεγες για ποια ακριβως χρηση προοριζεται το μηχανημα.Δηλαδη δουλευεις λιγο απ'ολα(ενας τυπικος υπολογιστης στο σπιτι), παιζεις παιχνιδια, δουλευεις καποιο συγκεκριμενο προγραμμα που ισως ειναι βαρυ?Γενικα με τι ασχολειται περισσοτερες ωρες ο υπολογιστης.Υ.Γ. Καλως ηρθες στο TheLab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAXIARXOS Δεκέμβριος 12, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Λοιπόν σε γενικές γραμμές δεν παίζω και πολύ εκτός του nfu2(κανένας καλός?) και φυσικά του έξοχου call of duty, αλλά θέλω αν γίνεται να ''βελτιώσω'' το σύστημα χώρις να το ζορίσω πολύ, λογικό δεν είναι?thanx anyway:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 12, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Κατ'αρχας να σου πω οτι το συστημα σου ειναι αρκετα καλο και σαν βαση(mobo +CPU) και σαν περιφερειακα(μνημες, VGA). ΟΧΙ βεβαια extreme αλλα την δουλεια του την κανει. Απο εκει και περα , γνωμη μου παντα, θα ηταν καλο να εβαζες λιγη μνημη ακομα. Δηλαδη στην θεση σου θα πουλουσα τις 2, 256αρες μνημες και θα επαιρνα 2 512αρες, ωστε να ελαφρυνει ΑΡΚΕΤΑ το συστημα του σκληρου δισκου και ΓΕΝΙΚΑ ολο το συστημα καθως δουλευεις μεσα στα Windows. Νομιζω οτι ειναι μια λυση που θα συμφωνησουν οι περισσοτεροι.Απο εκει και περα αν θελεις και "ψηνεσαι" μια αλλαγη στην καρτα γραφικων θα ηταν και αυτη συνετη, οχι κατι πολυ extreme, μια 6600GT , ισως 6800LE ή μια 9800Pro. Κοστος των ανωθι 200 περιπου οι μνημες καινουριες και αλλα τοσα η VGA.Τωρα για βελτιωση του εν λογω συστηματος σου, καλο θα ηταν να ριξεις μια ματια στον Overclocking Guide και να ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ με μικρα βηματα σε οτι κι αν κανεις, ελεγχοντας παντα την σταθεροτητα του συστηματος.Λινκ για τον Overclocking Guide Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 12, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Το συστημα μια χαρα ειναι.Εγω θα αλλαζα μνημες οχι απαραιτητα με 2*512 αλλα με πιο ποιοτικες 2*256 και μια καλη καρτα γρφικων Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 12, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 καλός ήρθες στο the lab TAXIARXOS. Mην ανοίγεις δύο φορές το ίδιο θέμα, δε χρειάζεται, μπορείς να διορθώνεις το post σου πατώντας το κουμπί Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 12, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Με 2*512 πηστεύω θα είσαι ΟΚ. Και αν θέλεις βελτίωση στα παιχνήδια πάρε 6600GT...Για Ovεrclock κοίτα τον οδηγό.:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAXIARXOS Δεκέμβριος 14, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Καλά τα λέτε ρε σεις παιδία και σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας αλλά.μόλις κυκλοφόρησε το chipset NF4,βγήκαν DDR2, επίσης κυκλοφορήσαν η νέες pci-x με γνώμονα λοιπόν όλα τα παραπάνω σκέφτομαι και λέω ότι τελικά δεν άξιζε η αναβάθμιση που έκανα στο pc μου γιατί και πάλι είμαι πίσω. Επιπλέον με τις νέες κυκλοφορίες αυτές θα πάψουν να βγαίνουν και κάρτες γραφικών με AGP8X (δεν θα σταματήσουν αλλά ότι καλύτερο θα βγαίνει θα είναι PCI-X) με αποτέλεσμα ούτε αναβάθμιση να μην μπορώ να κάνω, θα πρέπει να αλλάξω μητρική και δόξα τον θεό η ZNF-250 που έχω μέχρι στιγμής κάνει αρκετά, θα έλεγα. Για την κάρτα μου το ήξερα ότι πήρα μια μέτρια προς το καλό FX 5700LE αλλά είπα να την κρατήσω μέχρι να μαζέψω money και μετά να την σπρώξω για μία καλύτερη αλλά που να την βρω μέχρι τότε? Σίγουρα με την βοήθεια σας και αν τα καταφέρω ποτέ (και είμαι τυχερός) θα βρω κανένα από εδώ μέσα να αγοράσω (σε καλή τιμή πάντα ε?) see ya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 14, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2004 Οι αναβαθμισεις γινονται οταν κρινονται απαραιτητες ή οταν θελουμε να "παιξουμε" και μας περισσευουν λεφτα. Αν στην περιπτωση σου ισχυει το 2ο, τοτε εχουμε μπολικο πραμα να σου προτεινουμε.Αν ισχυει το 1ο, κατι δεν παει καλα. Με το συστημα που εχεις, δεν θα 'πρεπε να εχεις προβληματα στο nfsu2. Παντως διαβασε τον Οδηγο Overclocking και θα δεις οτι μπορεις να το βελτιωσεις κατα ενα σεβαστο ποσοστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilgreco1974 Δεκέμβριος 16, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 TAXIARXOS το συστημα σου ειναι μια χαρα αν εξερεσεις την καρτα γραφικων(οχι πως ειναι σκαρτη αλλα ειναι το μονο που μπορεις να βελτιωσεις σε μεγαλο βαθμο)...το μονο που χρειαζεσαι λοιπον αν θελεις καλυτερο μηχανημα για παιχνιδια ειναι μια καλυτερη καρτα γραφικων και ισως και καμια μνημη ακομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.