gaaragr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2014 Παιδιά Καλησπέρα,είμαι μέλος στο φορουμ σας αρκετο καιρο και παρακουλουθώ και ήθέλα λίγο τα φώτα σας και τις προτάσεις σας.Θέλω ενα keyboard μηχανικό για πληκτρολογήση και αμα κάτσει για κανα game. Εχω σκέφτει το Razer Blackwidow ή το Blackwidow ultimate.Αξίζει η διαφορα των χρημάτων?Γενικά δεν αλλάζω πληκτρολόγιο συχνά , το τελευταιο μου ( Microsoft Reclusa) κλείνει 6ετια, οπότε πάω σε κάτι που θα μου μείνει.Θα προτιμήσω Razer γιατι μπορώ να τα βρώ σε αρκέτα καλύτερη τιμή απο οτι όλα τα υπόλοιπα.budget γύρω στα 120ε max. Επίσης για mouse σκεφτομαι το razer orochi.( Αμα αγοράσω κάποιο bluetooth adapter θα παιζει?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 1, 2014 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 To Razer Blackwidow Ultimate το έχω κάνει review εδώ στο thelab. Πολύ καλό πληκτρολόγιο, στιβαρό, με ευκολονόητο πρόγραμμα διαχείρισης και διακόπτες της razer, και όχι της Cherry. Αυτό που με χάλασε είναι ότι δεν έχει palm rest και το καλώδιο σύνδεσης το οποίο ήταν λίγο δύσκολο να το διαχειριστώ. Αν σου αρέσουν τα προϊόντα της Razer, πάρε το και δε θα το μετανιώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaaragr Δεκέμβριος 1, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 Δεν έχω ξαναπάρει razer να σου πω την αληθεία οπότε δεν ξερω. Απλα είδα ενα Ozone Strike που είχε ο αδερφος και κολήσα λίγο με τα mechanical και άρχισα να ψάχνομαι. Razer παιρνω γιατι μπορω να τα βρω κανα 20κο πιο φθηνά απο ότι στο skroutz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 1, 2014 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 Αν μπορείς να βρείς το Blackwidow στο 100αρικο είναι καλή τιμή. Δυσαρεστημένο δε θα σε αφήσει. Αν περιμένεις και λίγο και δείς το review όταν το φτιάξουμε, θα το δεις καλά μέσα έξω. Το είχαμε κάνει βίδες στη παρουσίαση Έλα το έστρωσα κάπως, μπες να δεις το review εδώ: http://www.thelab.gr/topic/136050-razer-blackwidow-ultimate-gr-review-%CF%80%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CF%86%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%AD%CF%84%CF%81%CF%89%CE%B3%CE%B5/?p=2029829 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakemjk Δεκέμβριος 2, 2014 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2014 Πριν γίνει η αγορά προσπάθησε να δεις αν σου κάνει η αίσθηση των διακοπτών της razer... Επειδή σε πολλούς φαίνεται κάπως "μικρή" η διαδρομή τους. Νομίζω μοιάζουν κάπως με τους cherry blue σε αίσθηση. Και επειδή με το πράσινο σαν led backlite νομίζω θα με κούραζε, θα κοίταζα κάτι σε duckyshine3 ή αυτούς τους ωραίους τους καινούριους τους cherry rgb switches που έχουν τα corsair Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 2, 2014 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2014 Οι πράσινοι που έχω στο review, είναι οι αντίστοιχοι μπλε της Cherry. Οι διακόπτες της Razer είναι διαθέσιμοι σε δύο χρώματα. Στους Razer™ Green οι οποίοι εξομοιώνουν την συμπεριφορά των διακοπτών Cherry MX Blue και στους Razer™ Orange οι οποίοι προσφέρουν πιο ήσυχη πληκτρολόγηση, σαν τους Cherry MX Brown. Όσο για τα RGB θα σου έλεγα να περιμένεις λίγο ακόμα επειδή ακούγονται διάφορα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaaragr Δεκέμβριος 2, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2014 Τελικά προτιμησα το Razer blackwidow 2014 το απλό. Απο ότι εχ ακούσει αυτα τα λεντακια χαλάνε για πλάκα και δεν μου κάνει και τρελή αισθηση ο φωτισμός.Περιμένω να το παραλάβω αυριο.Τώρα σχετικά με το mouse . Το orochi ειναι και με καλώδιο και με bluetooth αλλά δεν έχει usb adapter( wtf? )Μπορώ να αγοράσω καποιον αλλο και να το κάνω να συνδεθει?εχετε κάτι υποψη σας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts