morius Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2004 Ρε παιδια μόλις πάω να κάνω download πρόγραμμα ή εικόνα μου βγάζει ο explorer ένα παράθυρο που είναι σαν σελίδα που δεν υπάρχει!!!!!Αλλά μου λέει "Δεν έχετε εξουσιοδότηση για την προβολή αυτής της σελίδας"Αυτό μου το κάνει σε πολλές σελίδες,δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι!!!!!Όποιος ξέρει ας βοηθείσει....:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tempo Δεκέμβριος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 exeis tipota firewall, antivirus klp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Δεκέμβριος 12, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Δοκίμασε ενα DAP...όπως:Flashget,Getright κτλ..Αν δεν στο κάνει με αυτά το προγράμματα είναι όντως σφάλμα του ΙΕ αλλιώς των σελιδων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 12, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από tempo [Σήμερα, στις 11:34] exeis tipota firewall, antivirus klp? Έχω μόνο firewall(Ζ.Α.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Δεκέμβριος 12, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από tempo exeis tipota firewall, antivirus klp? σε αυτο το φορουμ γραφουμε με ελληνικους χαρακτηρες. οπως ελεγαν και οι οροι Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 12, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Κατα πασα πιθανοτητα ειναι κλειδωμα της σελιδας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.