monotis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2014 Καλησπερα,θελω να ρωτησω αν υπαρχει η δυνατοτητα -μεσω καποιας εφαρμογης προφανως- να μπορω σε συγκεκριμενους φακελους του υπολογιστη (των οποιων τα αρχεια ανανεωνοντε)που θα εχω επιλεξει,να γινετε αυτοματα αντιγραφο/ανανεωση σε usb flash που θα εχω μονιμα πανω. Θελω για παραδειγμα σε ενα φακελο x που θα εχω στην επιφανεια εργασιας,οτι αρχειο βαζω εκει να δημιουργητε αντιγραφο του στο usb ,και να ανανεωνετε με την εννοια οτι αν το διαγραψω να διαγραφει και απο usb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Δεκέμβριος 1, 2014 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 freefilesync, synctoy αυτά ξέρω για δωρεάν και θυμάμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Δεκέμβριος 1, 2014 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 (edited) Για δες αν σου κάνει το free file sync που είναι και τσαμπέ. (αααα με προλάβανε) Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 1, 2014 από Delijohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
monotis Δεκέμβριος 3, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2014 Ευχαριστω,το δοκιμασα και ειναι παρα πολυ καλο και ευχρηστο. Το μονο αρνητικο οτι δεν εχει δυνατοτητα "αυτοματοποιησης" δηλαδη να κανει αυτοματα συχρονισμο π.χ.οταν βλεπει διαφορα μεταξυ source και target file ή οταν κλεινει ο υπολογιστης κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Δεκέμβριος 7, 2014 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2014 Άργησα να το δώ. Μπορείς να κάνεις ένα batch που να του ορίσεις να κάνει sync και όταν τελειώσει να κάνει shutdown το μηχάνημα μόνο του.Μετά λές στους υπαλλήλους τρέξτε το τάδε shortcut και παίζει,Αλλιώς μπορείς με τον windows task scheduler να ορίσεις στο shutdown να τρέχει το τάδε batch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
monotis Δεκέμβριος 11, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 Δεν ξερω τι εναι αυτο το batch που λες ,και πως γινετε.Γενικα στο προγραμμα δεν ειδα κατι να λεει "batch" Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Δεκέμβριος 11, 2014 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 http://www.trustyetc.com/trustyblog/2012/10/07/automatic-backup-with-freefilesync/Δες στο τέλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts