Jump to content

Eφαρμογη για backup σε usb

monotis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα,θελω να ρωτησω αν υπαρχει η δυνατοτητα -μεσω καποιας εφαρμογης προφανως- να μπορω  σε συγκεκριμενους φακελους του υπολογιστη  (των οποιων τα αρχεια ανανεωνοντε)που θα εχω επιλεξει,να γινετε αυτοματα αντιγραφο/ανανεωση σε usb flash που θα εχω μονιμα πανω.

Θελω για παραδειγμα σε ενα φακελο x που θα εχω στην επιφανεια εργασιας,οτι αρχειο βαζω εκει να δημιουργητε αντιγραφο του στο usb ,και να ανανεωνετε με την εννοια οτι αν το διαγραψω να διαγραφει και απο usb.

Ευχαριστω,το δοκιμασα και ειναι παρα πολυ καλο και ευχρηστο.

Το μονο αρνητικο οτι δεν εχει δυνατοτητα "αυτοματοποιησης" δηλαδη να κανει αυτοματα συχρονισμο

π.χ.οταν βλεπει  διαφορα μεταξυ source και target file ή οταν κλεινει ο υπολογιστης κτλ

Άργησα να το δώ. Μπορείς να κάνεις ένα batch που να του ορίσεις να κάνει sync και όταν τελειώσει να κάνει shutdown το μηχάνημα μόνο του.

Μετά λές στους υπαλλήλους τρέξτε το τάδε shortcut και παίζει,

Αλλιώς μπορείς με τον windows task scheduler να ορίσεις στο shutdown να τρέχει το τάδε batch.

Δεν ξερω τι εναι αυτο το batch που λες ,και πως γινετε.Γενικα στο προγραμμα δεν ειδα κατι να λεει "batch"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.