askis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2014 Εδώ και 2 μέρες μου πετάει μπλε οθόνη κ μου εμφανίζει ( bad pool caller) 0χ02. Τι είναι αυτό και γιατί μου το πετάει συνέχεια;;; ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 1, 2014 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 Κάποιος driver; Στο κάνει κάπου συγκεκριμένα; Μπορείς να μπεις σε ασφαλή λειτουργία να δεις αν εξακολουθεί να στο κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
askis Δεκέμβριος 1, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 (edited) Με το που ανοίγει περνάει λίγη ώρα κάνα 2 λεπτό κ μετά μου βγάζει μπλε οθόνη. Αυτό το κάνει κ safe mode κ στο bios μου κολλάει. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 1, 2014 από askis Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 1, 2014 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 Τσέκαρε ram με το memtest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
askis Δεκέμβριος 1, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 Δεν προλάβανω να το κάνω. Το πολύ 1 λεπτό κρατεί πριν βγάλει μπλε οθόνη. Δύο φορές μου κολλεισε και στο bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstemp Δεκέμβριος 2, 2014 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2014 Αν εχεις πανω απο ενα DIMM μνημες, βγαζε ενα τη φορά και δοκίμαζε εκ νέου. Αν τελικά κρασαρει και με μονο του το τελευταιο, δοκίμασε και αυτά που εβγαλες, το κάθε ενα μονο του. Στην διαρκεια των δοκιμών αποσυνδεδεμενο τον δισκο για να μην κουράζοντε τα windows, αφού στο κανει και στο bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts