Worldwide Δεκέμβριος 8, 2014 Author #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 αν μια οθόνη χρησιμοποιεί pwm υπάρχει περίπτωση το μάτι σου να καταλάβει ένα τρεμοπαιγμα στο πανελ στις εναλλαγές της φωτεινότητας. Το ghosting δημιουργείται στην κίνηση, αν το πανελ είναι αργό στην ανανέωση των pixel του τότε θα δημιουργησει είδωλο πίσω απο ένα κινούμενο αντικείμενο, όσο χεριότερο είναι το πανελ τόσο ποιο έντολο θα είναι αυτό το φαινόμενο. Σε ευχαριστω πολυ για την επεξηγηση σου. Μεχρι να αποφασισω να παρω πιστευω θα εχουν βγει και αλλα μοντελα σε 2-3 μηνες Δεν ξερω ποσο θα αντεξω αλλο με την http://www.viewsonic.com.au/products/ppspecs.php?id=148. Το καλοκαιρι εμεινα με την LG Flatron W2453V-PF στα χερια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Δεκέμβριος 8, 2014 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 CRT? Δεν το βλέπω να αντέχεις πολυ ακόμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worldwide Δεκέμβριος 8, 2014 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 χαχαχα ναι CRT αθααααααναααατη!!!!!!! Απο το 2001 την εχω Με φερνει πονοκεφαλους πλεον μονο. Γιατι καθομαι και κοντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worldwide Δεκέμβριος 15, 2014 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2014 Να ρωτησω κατι που το εχω απορια. Εχω στο μηχανημα την Asus Radeon HD6850. Δεν παιζω παιχνιδια οποτε πιστευω δεν θα εχω μεγαλο προβλημα στις 2560x1440 για καμια τανια. Τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts