alldaynews Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2014 Χθές έβαλα στο σύστημα μου μεταχειρισμένο τον 8350.Τρέχοντας το occt στα 2 λεπτά έβγαλε error.Σήμερα τρέχοντας το prime95 σταμάτησαν 2 πυρήνες και έβγαλε fatal error και στο τέλος έκανε rebοot μονο του.Φταίει η ανεπαρκής αερόψυξη που έχω η έχει ο επεξεργαστής πρόβλημα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz3427 Νοέμβριος 30, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2014 προφανως το συστημα δεν ειναι σταθερό. Μειωσε το multiplier ή αύξησε τα ρευματα και ξαναδοκιμασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Νοέμβριος 30, 2014 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2014 κατά τα stress test στο prime και στο occt τι θερμοκρασίες πιάνει? τρέξτα ξανά με κάνα core temp δίπλα ανοιχτό και δες που φτάνουν max οι πυρήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alldaynews Νοέμβριος 30, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2014 Ετρεξα το το prime95 και διπλα το hwmonitor θερμοκρασίες μέχρι 62 βαθμοίπροφανως το συστημα δεν ειναι σταθερό. Μειωσε το multiplier ή αύξησε τα ρευματα και ξαναδοκιμασεΔεν έχω ανεβάσει τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Νοέμβριος 30, 2014 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2014 Ετρεξα το το prime95 και διπλα το hwmonitor θερμοκρασίες μέχρι 62 βαθμοίΔεν έχω ανεβάσει τίποτα Πόσο ρεύμα του δίνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 30, 2014 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2014 Δεν έχεις θέμα θερμοκρασιών τότε. Παίζει να έχει θέμα ο επεξεργαστής αν δεν είναι ο συνδυασμός της μητρικής σου και των μνημών με αυτόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alldaynews Νοέμβριος 30, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2014 Δεν έχω ανεβάσει ούτε ρεύματα όλα auto Νομίζω σε διπλανό φόρουμ διάβασα πως η msi μητρική με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή έχει θέματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Νοέμβριος 30, 2014 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2014 (edited) Δεν έχω ανεβάσει ούτε ρεύματα όλα autoΝομίζω σε διπλανό φόρουμ διάβασα πως η msi μητρική με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή έχει θέματα Είτε λέει @@ριες, είτε κάτι λάθος παίζει. Έχεις συνδέσει το EPS (4/8pin) στη μητρική; Γιατί έχεις 0.44V στο 12V; Επίσης 1.42 στοκ ρεύμα είναι πολύ. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 30, 2014 από Volrath Link to comment Share on other sites More sharing options...
alldaynews Νοέμβριος 30, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2014 Το μόνο που έκανα ήταν να αλλάξω cpu από 6300 σε 8350 και να τα βάλω όλα default.Λες να μην βλέπει σωστά το bios τον επεξεργαστή?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 30, 2014 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2014 Είτε λέει @@ριες, είτε κάτι λάθος παίζει. Έχεις συνδέσει το EPS (4/8pin) στη μητρική; Γιατί έχεις 0.44V στο 12V; Επίσης 1.42 στοκ ρεύμα είναι πολύ. Το hwmonitor λέει ότι του κατέβει στα volt. Αν το πρόγραμμα δεν είναι του κατασκευαστή συνήθως στις τάσεις γράφει άλλα αντί άλλων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Νοέμβριος 30, 2014 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2014 ...Λες να μην βλέπει σωστά το bios τον επεξεργαστή??Αν θέλεις τσέκαρε ποιο BIOS έχεις και δες για νεότερο. Αν και δεν φαίνεται ποιο υποστηρίζει τον 8350. Φαντάζομαι οτιδήποτε μετά τις 23/10/2012 θα κάνει (11.13 και έπειτα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alldaynews Νοέμβριος 30, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2014 εχω το 13.5 τώρα Η μία φώτο απο το msi control center και η άλλη από το hwmonitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
STORM1978 Νοέμβριος 30, 2014 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2014 (edited) Για θερμοκρασίες στους AMD οτιδήποτε κάτω από 45 βαθμούς δεν είναι σωστό.Βάλε το amd overdrive και από εκεί κοίτα τις θερμοκρασίες. Μαξ είναι οι 62-65 βαθμοί στον δικό σου.Επίσης η ψύκτρα είναι λίγο καλύτερη από την μαμά αλλά κανονικά δεν θα έπρεπε να σου πετάει error το prime.Εγώ με την μαμά τον είχα πάει στα 4.4 με 1.38V και το περνούσα το prime ΟΚ.Βγάλε την ψύκτρα, καθάρισε την πάστα, βάλε μια σταγόνα όσο 1 ρυζόκοκκο στην μέση και ξαναβάλτη. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 30, 2014 από STORM1978 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortenick Δεκέμβριος 7, 2014 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2014 Φίλε μου καλησπέρα.Έχω και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.Όλα default και μου πετάει error στο occt στο πεντάλεπτο μέχρι μισάωρο.Στο δε prime95 περίπου στη 1 ώρα θα πετάξει σφάλμα κάποιος πυρήνας.Έχουμε την ίδια μητρική απ 'ότι βλέπω.Έλεγα να τον στείλω για έλεγχο αλλά μετά το post σου προβληματίζομαι.Κάποιος καμιά ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alldaynews Δεκέμβριος 7, 2014 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2014 (edited) @fortenick τον πήρες καινούργιο??Γιατι εγώ τον πήρα μεταχειρισμένο.Τελικά θα τον επιστρέψω στον πωλητή και θα πάρω τον 8370 Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 8, 2014 από alldaynews Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortenick Δεκέμβριος 8, 2014 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 Ναί φίλε μου καινούργιο.Ευτυχώς είναι μες την εγγύηση.Θα τον είχα στείλει για έλεγχο αλλά βαριέμαι να τον βγάλω από το pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alldaynews Δεκέμβριος 8, 2014 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 Κάντο όμως για να δεις τι φταίει Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Δεκέμβριος 9, 2014 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 Πέρα απο το Occt και το prime95 σε άλλες εφαρμογές benchmarks και games υπάρχει πρόβλημα ? αυτές οι msi μου θυμίζουν τις epox με nforce2 που έβγαζαν errors σε prime και με τα πάντα default. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts