tonybros Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2004 ρε μαγκες τυχαια κοιταγα τα διαφιμηστικα απο το Μακρο και ειδα αυτην την τιμονιερα. πως σας φαινετε; βεβαια με τα φτηνα πραγματα ρισκαρεις κορονα-γραμμα αλλα καμια φορα βγαινουν καλυτερα απο αυτα για τα οποια τα εχεις σκασει χοντρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 με τετοια τιμη χαλλλαρα θα τσιμπαγα μια...............οταν οι αλλες κανουν απο 80ευρω και πανω το σκεφτεσαι????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Δεκέμβριος 12, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 εγω θα τσίμπαγα το ΗΕΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΤΙΝΙ .. :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Δεκέμβριος 12, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 το κακο δεν ειναι η τιμη αλλα το οτι δεν στηριζετε σε τραπεζι η κατι σταθερο,αλλα το βαζεις αναμεσα στα ποδια σου!!!ψιλο-"ξερεις τι" μου φαινετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 12, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 ελα μωρε...............σαματς και τι που λενε και στη λαρσα..........κολλα του 4 βεντουζακια απο κατω και εισαι τζετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Δεκέμβριος 12, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Εγω ειχα πάρει παλια ενα τετοιο πραμα και δεν ξαναπέρνω το ειχα δεν το ειχα 2-3εβδομάδες και χάλασε ,,,,, το είχα παρει 20χιλιάρικα περιπου,, Δεν ξέρω παντως εγω δεν πρόκειται να ξαναπάρω.. Τωρα εχω ενα joypad Μs SideWinder FreeStyle pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Δεκέμβριος 12, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma ελα μωρε...............σαματς και τι που λενε και στη λαρσα...... τα έμαθες ολα βλέπω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 12, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 01:09] εγω θα τσίμπαγα το ΗΕΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΤΙΝΙ .. :p Μιας και το είπες,πόσο το έχει το πατίνι????? :p :p :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 12, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Mια χαρα τιμη εχει γιατι να μην την παρεις και εγω μαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Δεκέμβριος 12, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Εγώ δεν θα την έπαιρνα γιατί με αυτά είμαι ψιλοπερίεργος.Γενικά οτι μουφατζίδικο έχω πάρει όλο και κάποιο ψεγάδι θα έχει και θα μου την σπάσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 12, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 βασικά παραφαίνεται μούφα, δεν ξέρω πως θα είναι, αλλά αν θες καλύτερη αίσθηση μην την πάρεις. το καλύτερο τιμόνι είναι το πληκτρολόγιο...εγώ έχω μία της microsoft που θεωρείται και επώνυμη αλλά εξαρτάται πάρα πολύ από το παιχνίδι η αίσθησή της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 13, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Η τιμονιερα παντως δεν ενδεικνειται για ολα τα Παιχνιδια racing. Π.χ. η Sidewinder Force Feedback Racing Wheel της Microsoft που εχω εγω, ειναι η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ για F1 και για Colin McRae 2-4. Αλλα για το NFSU2 ΔΕΝ κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 13, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 έλα ρε jax, ακριβώς τα ίδια συμπεράσματα έχω βγάλει κι εγώ για τη συγκεκριμένη τιμονιέρα.εμένα δεν μου άρεσε ούτε στο colin 3, κράταγε κλειδωμένη τη σκληρότητα και ήθελε δύναμη για να στρίψει.μειονέκτημα που δεν έχει λεβιεδάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Δεκέμβριος 13, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 οτι εχει να κανει με drive sim ....η logitech MOMO πιστευω ειναι η καλυτερητωρα οτι εχει να κανει με drive arcade τυπου NFSU η Microsoft παιζει καλυτερα.τωρα αν εχεις 27 euro = 9000 δρχ για πεταμα να την παρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 13, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Η τιμονιέρα δεν μου αρέσει καθόλου πολύ μουφα, ούτε βάση για στήριγμα δεν έχει!Αν θέλεις τιμονιέρα καλήτερα κάτι σε Logitech ή Microsoft... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.