Worldwide Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2014 Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει καποιον τροπο να προμηθευτω το τηλεχειριστηριο για τα Ζ5500 γιατι μετα απο 8 χρονια κατοχος παραδιδει πνευμα και δεν θελω να μεινω χωρις. Αν ξερει καποιος καποιο μαγαζι καποιον γνωστο που να πουλαει Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 30, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2014 ebay.co.uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Νοέμβριος 30, 2014 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2014 στον κουμπαρο μου ειχα κανει δουλεια με ενα logitech harmony. Το ειχα βρει σε προσφορα 30 περιπου ευρω καινουργιο. Στα συν οτι απο εκει χειριζεται πλεον και TV και Nova 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Νοέμβριος 30, 2014 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2014 +1 για Harmony. Αλλά πρώτα μίλα με το support τους. Σε παλίκάρι εδώ με προβληματική κεντρική κονσόλα στείλαν καινούργια δωρεάν!. Δοκίμασε εκεί πρώτα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worldwide Δεκέμβριος 1, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 (edited) +1 για Harmony. Αλλά πρώτα μίλα με το support τους. Σε παλίκάρι εδώ με προβληματική κεντρική κονσόλα στείλαν καινούργια δωρεάν!. Δοκίμασε εκεί πρώτα. Το παλικαρι ειχε εγγυηση?? γιατι εγω τα εχω 8 χρονια Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 1, 2014 από Worldwide Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 1, 2014 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 Δεν χάνεις τπτ να κάνεις 1 τηλέφωνο. Ψαξε για Logitech Ελλάδας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 1, 2014 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 Το παλικαρι ειχε εγγυηση?? γιατι εγω τα εχω 8 χρονια Όχι ωρε τι εγγύηση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worldwide Δεκέμβριος 1, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 Τους εχω στειλει μηνυμα για αντικατασταση και περιμενω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 31, 2014 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2014 Τους εχω στειλει μηνυμα για αντικατασταση και περιμενω.Είχαμε καμμία πρόοδο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worldwide Δεκέμβριος 31, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2014 Είχαμε καμμία πρόοδο;Δυστυχως δεν θα υπαρξει προοδος γιατι ισχυριζονται οτι εχει σταματησει εδω και πολυ καιρο η παραγωγη τους και δεν εχουν αποθεματα στις αποθηκες. Οτι θα πρεπει να ψαξω σε μαγαζια που μπορει να εχουν αποθεματα να βρω το τηλεχειριστηριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 31, 2014 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2014 Κρίμα. Τότε μόνο ebay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts