Jump to content

INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE

cherryman

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από papatsonis [Σήμερα, στις 16:07]

ευχαριστω bleo8oni , αλλα σημερα χλωμo το κοβω να ερχομαι .Τι γινεται ολοι οι αιτωλοακαρνανιώτες το εχετε ?κατι βρωμαει :D

να μας προσεχεις εμας απο το ''Ξηρόμερο''...........:innocent:

Κερασανθρωπε τι εγινε τελικα?????βρηκες κανα εξωτερικο κουτι να τον βαλεις?????

:unsure:

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από greekfragma

Κερασανθρωπε τι εγινε τελικα?????βρηκες κανα εξωτερικο κουτι να τον βαλεις?????

:unsure:

Που να το έβρω; Τα ξαναβάζω όλα πάλι. Και τώρα θα είναι optimized για το LP αν γίνει ποτέ. :p :p

Αρχική απάντηση από cherryman [Σήμερα, στις 17:31]

Που να το έβρω; Τα ξαναβάζω όλα πάλι. Και τώρα θα είναι optimized για το LP αν γίνει ποτέ. :p :p

μπηχτες ε?????...........επειδη μου την λενε και κατι αλλα καλοπαιδα τυπου σαμαελ για το επομενο λαν και ποτε θα γινει...........νομιζετε οτι δεν θελω να κανω?????απλα παιζουν πολλα τελευταια και εχω γινει βεγγος.......με την 1η ευκαιρεια θα το κανονισω να εισαστε σιγουροι.......

και για να μην ξεφευγουμε..................στειλε κανα μαηλ στην γουεστερν να ρωτησεις μηπως ξερουν τιποτα......εαν παντως δεν βρεις λυση βαλτον αγγελια και παρε κανεναν αλλο.....τι να πω......συ ξερεις:...:

Όλα τα ξέρω εγώ. Εγώ λέω να στείλω κανά μέιλ στην μσ και να τους ρωτήσω γιατί τους αρέσει να τους βρίζουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.