Jump to content

INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE

cherryman

Recommended Posts

Και ενώ όλα κυλούσαν καλά, αποφασίζω να κάνω ένα restart. Έλα όμως που δεν έγινε ποτέ αυτό το restart. Η γνωστή μπλε οθόνη με το μήνυμο του τίτλου έκανε την εμφάνισή της και από τότε αρνείται να φύγει. Έχω μπει σε repair console και έχω τρέξει το chkdsk που διάβασα κάπου πως λύνει το πρόβλημα τις περισσότερες φορές, αλλά δεν έγινε τίποτα.

Ο δίσκος είναι ένας WD 40άρης ο οποίος δενν δείχνει να έχει πάθει μεγάλη ζημιά αφού σε άλλο pc φαίνεται κανονικά και όλα του τα αρχεία είναι προσπελάσιμα.

Επίσης να πω πως από την repair console έτρεξα και τα fixmbr και fixboot, αλλά πάλι τίποτα.

Αν ξέρει κάποιος πως μπορεί να διοιρθωθεί το πρόβλημα θα το εκτιμούσα ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ.

’λλη μια ερώτηση. Αν γίνει μεταφορά του δίσκου με ghost σε άλλον δίσκο, μεταφέρεται και το πρόβλημα;

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Βασικά, γιατί δεν παίρνεις ένα backup τα αρχεία σου και να τραβήξεις ενα περιποιημένο format; Όπως τα λές μου μυρίζει bad clusters. Δε δοκιμάζεις να κανεις και ένα chkdsk να δείς;

δοκιμασε να απενεργοποιησεις το SMART monitoring.......μπορει αν ακουγεται ασχετο αλλα ενα φιλαρακι ειχε ενα προβλημα με εναν 40αρη western.....μολις το βγαλαμε ηρεμησε και ο δισκος και κατι κολληματακια που ειχαν τα παραθυρα........

εγω παντως θα δοκιμαζα να τον βαλω και σαν εξωτερικο σε usb θηκη μπας και τον δει ετσι........εαν ετσι τον δει τοτε μαλλον δεν φταιει ο δισκος.....

Χωρίς να θέλω να φανώ κακός astrolabe, αλλά το διάβασες όλο το post;

Όταν λες backup; Απλά να κρατήσω ότι mp3 και άλλα αρχεία έχω;

Το format προσπαθώ να αποφύγω γιατί δεν είναι ότι καλύτερο.

Απλά στο πρώτο post έγραψα ότι έχω τρέξει το chkdsk.

Ακόμα και αύτη τη στιγμή το έχω να κάνει chkdsk /r αλλά δεν ελπίζω σε πολλά.

Πάντως δεν αναφέρει bad clusters, ούτε το check των Windows (τον εβαλα στο pc που είμαι τώρα και του έκανα check από δω).

Τα προγράμματα τα ξαναπερνάω ε;:rip:

Τίποτα, ότι είναιι μια χαρά υγιέστατος μου έγραψε.

Το συγκεκριμένο μήνυμα μου το είχε ξαναβγάλει μια φορά άγρια χαράματα που τυχαία ξύπνησα και το είδα. Με το reset που του έκανα τότε bootαρε κανονικά. Τώρα όμως δεν θέλει.

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

Στη χειρότερη γιατί δεν παίρνεις και ένα image με το ghost και πριν τα ξαναπεράσεις όλα να το βάλεις μπας και γίνει τίποτα?

Για ανάλυσέ το λίγο αυτό.

Έχω και έναν 120άρη για "νόμιμο" υλικό, μπορώ με το ghost να τον κάνω image εκεί και μετά να τον ξαναπεράσω στον φορμαρισμένο πλέον 40αρη; Μήπως όμως όπως ρώτησα και στο αρχικό ποστ στο image περάσει και το πρόβλημα;

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

Μηπως το pci είναι ψηλά? Όταν έκανα oc με ξεκλείδωτα pci/agp και ανέβαινες λίγο παραπάνω τα windows έχαναν το δρόμο τους. Μήπως κανένα ρεύμα?

Όχι όχι, όλα είναι stock. Το pcακι βασικά δούλευε 4 μέρες non stop, αλλά δεν βλέπω που μπορεί ννα φταίει αυτό. Ούτε η πρώτη ήταν, ούτε η τελευταία.

εγω να επαναλαβω κατι που θα δοκιμαζα γιατι μαλλον δεν το προσεξες κερασανθρωπε......βαλε τον σε εξωτερικο κουτι usb.....και τσεκαρε τον απο εκει εαν εχει καποιο προβλημα......εαν τον βλεπει κλπ......

Το norton ghost 9 που έχω (δεν ξέρω τα προηγούμενα τι κάνουν, αυτό μόνο έχω χρησιμοποιήσει), έχει επιλογή, backup drive, και μπορείς να αποθηκεύσεις ένα ολόκληρο σκληρό σε img και να τον επαναφέρεις όπου εσύ θέλεις και να δουλεύει κανονικά. Το πρόβλημα αν θα το μεταφέρει δεν ξέρω. Αν είναι σε αρχείο πρόβλημα, μάλλον ναι.

Εγώ προτείνω να δοκιμάσεις όλα τα άλλα, και αν φτάσεις στο format να πάρεις ένα image και να το βάλεις στον 120άρη, και να το επαναφέρεις στο φορμαρισμένο 40άρη. Το πολύ πολύ να μην δουλέψει. Αν δουλέψει όμως γλιτώνεις από όλη την εγκατάσταση.

Το πρόσεξα greekfragmoulh μου, αλλά που να τα βρεις αυτά τα πράγματα τώρα;

’ντε να αρχίσουν τα ξενύχτια.

Εγώ έχω το Norton Ghost 2003, για να δούμε.

Να είναι σε αρχείο το πρόβλημα ε; Μακάρι όχι.

δεν προλαβα να βαλω το νεο αβαταρ με...........τις ''επιδοσεις'' μου και αρχισαν οι γλυκες.........

οξωωωωωωωωωωωωωωω:p

τεσπα........εγω πριν κανεις την δουλεια με τον νορτονα και τα ιματζ θα σου προτεινα να τσεκαρεις 1α τον δισκο με κανα κουτακι εξωτερικου..........μπορει να ειναι πιο απλο το προβλημα και να μην χρειαζεται ολα αυτα.........εαν δεν επειγει η επιδιορθωση του τσεκαρε τον ετσι πρωτα κατ'εμε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.