nezoski Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2014 Καλησπερα εχω το παραπανω ταμπλετακι και οταν παω να ενεργοποιησω τα win 8.1 with bing λεει πως το συγκεκριμενο κλειδι χρησιμοποιητε!ειναι κανεις που να εχει το συγκεκριμενο ταμπλετακι και να εχει λυσει το συγκεκριμενο θεματακι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Νοέμβριος 29, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2014 το αγόρασες με προεγκατεστημένα Windows, να υποθέσω, για να διατυπώνεις την απορία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezoski Νοέμβριος 29, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2014 (edited) Ακριβως!βασικα δεν ειναι δικο μου ειναι της κοπελας μου και της το ειχαν φερει δωρο απο κινα!!και δυστηχω καποιες λειτουργιες δεν μπορουν να πραγματοποιηθουν καθοτι θελουν ενεργοποιηση τα παραθυρα Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 29, 2014 από nezoski Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Νοέμβριος 29, 2014 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2014 Επικοινώνησες με το support? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezoski Νοέμβριος 30, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2014 Καλημερα!η αληθεια ειναι πως δεν το εχω κανει ακομα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts