tommybertsen Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2014 (edited) Ειναι σπανιες οι περιπτωσεις (στο υπαρχον μου μηχανημα εγινε 1 φορα οταν απλα ανοιγα ενα winrar archive και πηγα να μπω στο λαμπη μεσω του chrome.Εκει πεταχτηκε ενα μηνυμα στο fb οτι το shockwave flash εχει φαει νιλα και τσουπ το werfault-εχω το μηχανημα 2-3 βδομαδες) που αυτο το werfaultsecure.exe βγαινει και υπερπολλαπλασιαζεται στο task manager ως μια διαδικασια που παει να επιλυσει καποιο ανυπαρκτο προβλημα στα windows, υποθετω, μιας και ποτε δε κατορθωνω να δω για ποιο προβλημα "πασχιζει" αυτη η διεργασια. Ενας τροπος να αφαιρεθει ειναι απο το action center οπου στα settings απενεργοποιεις τα check for solutions. Ελα ομως που αυτο ξαναβγαινει... Και σου τρωει τη μνημη σα νερακι. Καμμια φορα οταν καταφερνεις να το κλεισεις απο το task manager εισαι κομπλε και σιγα σιγα φευγει. Αλλες φορες δεν κλεινει και το pc σερνεται μεχρι να κανεις ενα απλο restart. Τις περιπτωσεις ιου τις εξετασα ενδελεχως. Το werfault.exe και werfaultsecure.exe βρισκονται ΜΟΝΟ στο system32 φακελο των windows οπως πρεπει κανονικα και δεν υπαρχει τπτ απο κανενα scan. (δοκιμασα comodo , norton, και mbam). Δε βρηκαν ουτε αυτα κατι και αναρρωτιεμαι τι παιζει. Το βλεπει κανεις αλλος; Ξερετε πως να φυγει μια και καλη; Να σημειωσω οτι μολις 3-4 φορες το ειδα στο παλιοτερο μηχανημα μου, και χρησιμοποιουσα τα ιδια παραθυρια. Δεν ειναι συχνο φαινομενο , αλλα οοταν συμβαινει, ειναι ενοχλητικο.. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 28, 2014 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Νοέμβριος 28, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 Μπορείς να απενεργοποιήσεις τα αντίστοιχα services, Windows Error Reporting service & Diagnostic Policy service - Diagnostic Service Host - Diagnostic System Host και να δεις αν συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα. Προσωπικά τα έχω απενεργοποιημένα μήνες και δεν έχω κάποιο πρόβλημα στο λειτουργικό, αν κρασάρει μια εφαρμογή, απλώς κλείνει και προχωράω παρακάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 28, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 αυτα ειναι υπευθυνα για αυτο το werfault thing? αν ναι θα ειμαι ευγνωμων! θα τα απενεργοποιησω λοιπον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts