stemac Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2014 Εχω 2 ερωτησεις για την αγορα ενος προιοντος απο το παραπανω site. 1: Ενα samsung ssd στα 149 ευρω οταν παω στο checkout μου τον βγαζει 154 πριν συμπεριλαβει τα εξοδα αποστολης, τα +5 ευρω απο που ηρθαν; 2: Η πληρης εγγυηση καλυπτει μονο τη γερμανια ή ως διεθνης εταιρια οπου και να εισαι το πας στην τοπικη επισημη αντιπροσωπεια; ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 28, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 1. Τα παραπάνω λεφτά πρέπει να είναι η διαφορά του Γερμανικού ΦΠΑ με τον Ελληνικό. Ο δικός μας είναι υψηλότερος. 2. Γενικότερα θέματα εγγύησης με amazon δεν είχα ποτέ. Πάντα τυπικοί και κύριοι με τις συναλλαγές τους. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemac Νοέμβριος 28, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 (edited) ευχαριστω, να ρωτησω κατι ακομα αν και ξεφευγει λιγο. Αν αγορασω κατι απο το Χ καταστημα (εγχωριο) και εχω οποιαδηποτε θεμα με τον SSD μπορω να το παω κατευθειαν στη samsung αγνοωντας το καταστημα; πχ EBW, mediamarket κτλπ δλδ καταστηματα που καλυτερα να αποφυγεις το service ή για το Υ αρχικο χρονικο διαστημα ειμαι υποχρεωμενος να το περναω πρωτα απο το καταστημα που εγινε η αγορα; Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 28, 2014 από stemac Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 28, 2014 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 Ανάλογα με την πολιτική της κάθε εταιρίας. Αλλά όπως είπες και εσύ είναι άσχετο με το θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts