Jump to content

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Και για να μην είναι μόνη και παραπονεμένη η gaming πλατφόρμα της ubisoft,....

Κανονικα στη "Μαυρη τρυπα" επρεπε να ειναι :p

• Like 2
  • 9 months later...
(edited)

Εχει κανεις πρόβλημα με το UPLAY εδώ και καποιες ωρες δεν μπορω να παιξω..

Έγινε επεξεργασία από THEONASCHR
  • 2 weeks later...
  • 11 months later...

Ρε παιδιά το Uplay χάζεψε..???Δεν αναγνωρίζει το email Μου...Τι φάση???το έχει κ κανείς αλλος αυτο???

Έχω στείλει email στο support της Uplay εδω και 2 μέρες,σήμερα ειναι η τρίτη μέρα και ακόμα δεν απάντησαν..Έχουν σκοπό να απαντήσουν η μπα? :p

πριν 12 λεπτά, το μέλος Darap21 έγραψε:

Έχω στείλει email στο support της Uplay εδω και 2 μέρες,σήμερα ειναι η τρίτη μέρα και ακόμα δεν απάντησαν..Έχουν σκοπό να απαντήσουν η μπα? :p

Τι πρόβλημα έχεις πάλι ρε συ :p ολα τα account ( origin, uplay, steam )

https://support.ubi.com/en-US/Faqs/000025094/Starting-a-Live-Chat

Με το Steam ειμαι τυχερός γτι δεν εβαλα τον επαληθευτή...χαχαχαχαχα :p

Σε αυτο το λινκ π έστειλες εχω μπει αλλα όταν βάζω το πρόβλημα μου βγαζει αυτο..

1.png

πριν 33 λεπτά, το μέλος Darap21 έγραψε:

Το live chat πρέπει να κάνω Login για να ανοίξει?

ναι. Εκτος και φτιάξεις κανα 2ο account ή μπεις με account φίλου και τους εξηγήσεις τι γίνεται το βασικό σου λογαριασμό ξερω γω

• 1 month later...

ψιλο φτυαρι...

δωρεαν για ενα μήνα μέσω uplay και το far cry 3 blood dragon(μπείτε στον uplay client σας και παντε στην καρτελα ubi30)

• 1 month later...

Καλησπέρα..Προσπαθώ να κάνω αγορά accurancy pack για το Rainbow six siege και στο τέλος μου βγάζει αυτό  γτι??Η κάρτα μου ειναι της Εθνικής τράπεζας...

Tom Clancy's Rainbow Six® Siege2016-12-25-22-30-0.png

πριν 10 λεπτά, το μέλος Darap21 έγραψε:

Καλησπέρα..Προσπαθώ να κάνω αγορά accurancy pack για το Rainbow six siege και στο τέλος μου βγάζει αυτό  γτι??Η κάρτα μου ειναι της Εθνικής τράπεζας...

Tom Clancy's Rainbow Six® Siege2016-12-25-22-30-0.png

Λόγω capital controls υποθέτω, δεν μπορείς να αγοράσεις μέσω κάρτας απο εξωτερικό video games κτλ. Εκτός αν πλέον γίνεται και φταίει κάτι άλλο... Δεν ξέρω τι παίζει με το ελαντα απο τη στιγμή που έκανα revolut :hehe:

Δυστυχώς, μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω μιας που ποτέ δεν αγόρασα το παραμικρό απο uplay. Ίσως ο πωλητής που προσπαθείς να αγοράσεις βρίσκεται εκτός EU και σε κόβει για αυτό? 

Απο οτι έμαθα μονο με PayPal μπορώ..Και έτσι μπήκα στον λογαριασμό στην PP να βάλω την κάρτα έκανα ολες της διαδικασίες και μ βγάζει οτι μ έχει στείλει εναν κωδικό στον λογαριασμο της κάρτα μου..που τον βρίσκω αυτον τον κωδικό???

Χωρίς τίτλο.png