Darap21 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2014 Θα πουλήσω το pc Και θέλω να δω για καινούργιο με την νέα γενιά haswell Και τα σχετικά....Θέλω συμβουλές και γνώμες...ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Νοέμβριος 27, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Είσαι σίγουρος αυτήν την φορά ? Συνεχίζει να μην χρειάζεται να αλλάξεις κάτι απο αυτά που έχεις, yet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Νοέμβριος 27, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Ναι...θέλω να πάω σε nvidia Και Intel Και φυσικά της νέες ti κάρτες γραφικών... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Νοέμβριος 27, 2014 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 οι ti δεν έχουν βγει ακόμα, τι budget έχεις? σε 1080p παίζεις? θα ανέβεις ανάλυση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ifganas Νοέμβριος 27, 2014 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 (edited) νέα γενιά haswell ! Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 27, 2014 από ifganas Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 27, 2014 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Είσαι σίγουρος αυτήν την φορά ? Συνεχίζει να μην χρειάζεται να αλλάξεις κάτι απο αυτά που έχεις, yet.Αυτο ακριβως σκεφτομουν πριν καν φορτωσει το θεμα ... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Νοέμβριος 27, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Πως καταλαβαίνω Ποιός επεξεργαστής είναι haswell?Επίσης μπήκα στο eshop να ρίξω μια ματιά κ έκανα ένα σετακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Νοέμβριος 27, 2014 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Νεες ti δεν υπαρχουν ακομα και θ αργησουν λογικα και να βγουν. Εδω δεν εχει καν ολοκληρωθει η γκαμα της σειρας 9 της nvidia. Μπατζετ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Νοέμβριος 27, 2014 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Δημητρη ok, θα προσπαθησω να στο πω οσο φιλικοτερα γινεται χωρις ιχνος σαρκασμου: Για το fifa και τα games που παιζεις, το κτηνος που εχεις φτιαξει ειναι 100000 φορες OVERKILL Οπως ειχαμε ξαναπει οι επιλογες σου δεν ηταν καλες, με την εννοια οτι στα ιδια χρηματα μπορουσες να εχεις κατι πολυ καλυτερο, αλλα αυτο δε σημαινει πως αυτο που ηδη εχεις δεν ειναι τερας, και στο λεω εγω με το συστημα που εχω στην υπογραφη. Αν απλα θες να αγορασεις ντε και καλα για ψυχολογικους λογους ειναι αλλη ιστορια, αλλα στα games που παιζεις δε θα δεις ουτε μισο fps πανω, ειδικα τη στιγμη που απ οτι θυμαμαι παιζεις σε τηλεοραση. Αν παλι ονως βαρεθηκες αυτο που βλεπεις και θες να δεις διαφορετικα, τοτε απλα παρε μια καλη οθονη υψηλης αναλυσης (μερικοι ορκιζονται στα Hz... γουστα ειν αυτα) ωστε τουλαχιστο οντως να δεις κατι διαφορετικο, γιατι με το να αλλαξεις απλα πλατφορμα δε θα πετυχεις απολυτως τιποτα διαφορετικο (εκτος τις θερμοκρασιες και τις καταναλωσεις) Αν απλως σε τρωει η τσεπη σου καλυτερα παρε μια κονσολα ωστε να εχεις και μια εναλλακτικη (ετσι κι αλλιως σε tv παιζεις) Οσον αφορα τωρα το σετακι που εφτιαξες στο e-shop... Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ!!!! 2011-3 ???? θα κανεις remake τον Τιτανικο ή το Avatar? Αν ειναι να ανηξεις στουντιο παω πασο... διαφορετικα με τετοιο πραγμα βλεπω να περπατας στο δρομο και απο πισω σου να σε ακολουθουν τυποι με καμπαρντινα και καβουρακι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ifganas Νοέμβριος 27, 2014 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 (edited) Πως καταλαβαίνω Ποιός επεξεργαστής είναι haswell?Επίσης μπήκα στο eshop να ρίξω μια ματιά κ έκανα ένα σετακι Αν δεν έχεις πρόβλημα με το σταλο=λεφτα μαζί σου κ εγώ για 2011-3 αλλά είναι ακριβά ακόμα περίμενε στα κοντά θα πέσουν οι τιμές Χριστούγεννα. Κ εγώ εκεί σκέφτομαι να φτιάξω είναι συστηματακι!!!! επισης οι μνημες πρεπει να ειναι ddr4 και να ειναι απο τεσσερις κ πανω. προσεχε σε αυτο εισαι λαθος στην φωτο. http://www.e-shop.gr/crucial-ct4k4g4dfs8213-16gb-4x4gb-ddr4-2133mhz-pc4-17000-quad-channel-kit-p-PER.555991 Το 2011-3 σε παιχνίδια μόνο σε livestriming θα δεις διαφορά όπως κ σε επεξεργασία video redering και εννοείτε κάρτα γραφικών από 290 ή 970 κ πάνω δυστυχώς βλέπε ACU τα κανανε ***** οι γάλλοι . Μετά θέλεις υδρόψυξη οπωσδήποτε καλό κουτί και τροφοδοτικό καλό. Θέλει όλο το πακέτο γμτ Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 27, 2014 από ifganas Link to comment Share on other sites More sharing options...
potis Νοέμβριος 27, 2014 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Οταν ειδα το name κατι μου θυμισε. Αδερφε, απλα ΟΧΙ. Κρατησου κανα 6μηνο-9μηνο να δουμε τους επομενους Intel και αγοραζεις τοτε. Επισης οταν ηδη εχεις 4GB VRAM καρτα δεν χρειαζεται να αλλαξεις. Και απο οτι ειδα παραπανω δεν θες να παιξεις και τιποτα τρομερο... Μεινε οπως εισαι, οτι και να παρεις δεν θα δεις διαφορα. Αμα θες τοσο πολυ να δωσεις λεφτα, παρε καμια 1440p 144Hz οθονη, περιμενε και κανα μηνα που θα βγουνε καινουργιες freesync/gsync 144Hz και παρε. Κατι αλλο δεν υπαρχει λογος να παρεις με αυτο το PC που εχεις ηδη..Παρε καμια ψυκτρα και παιξε με τα overclock στον 8350 μεχρι να δουμε τι καινουργια θα βγαλει η Intel και αν αξιζουν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Νοέμβριος 27, 2014 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Βάλε ένα ποσό που μπορείς να διαθέσεις σαν ταβάνι και θα σου κάνω εγώ ένα συστηματάκι μούρλια!Σε τι ανάλυση θα παίζεις και τι παιχνίδια περίπου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Νοέμβριος 27, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Αντέχει το pc μου στην νέα γενιά παιχνιδιών...GTA5 Και τλπ....?Μπορεί επειδή έχω αυτή την παλιά οθόνη tv να έχω θέμα στα παιχνίδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Νοέμβριος 27, 2014 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 E περίμενε να βγει και βλέπεις τότε. Τώρα δεν μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια που παίζεις ? Το budget σου πόσο είναι δεν μας λες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Νοέμβριος 27, 2014 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Το budget θα το υπολογίσω με το πούλημα του υπάρχον pc....Αλλά στο μυαλό μου έχω και ένα άλλο σκεπτικό...να πουλήσω το pc Και να πάρω PS4 Μέχρι να βγει κάτι καλό για pc Και να ξανά αγοράσω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Νοέμβριος 27, 2014 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 μα το ps4 είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από το τωρινό σου pc... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Νοέμβριος 27, 2014 Author #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Καλά αυτό το ξέρω...απλά επειδή πήρα καινούργια τηλεόραση 42αρα σκέφτηκα να πάρω το PS4 Και να λιώνω εκεί.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Νοέμβριος 27, 2014 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Καλέ μου φίλε αποφάσισε τι θες και μετά ρώτα μας. Δεν θα σου πούμε εμείς πού να παίζεις ή πώς αξίζει να λιώνεις.Με την μεγάλη τηλεόραση μπορείς να παίζεις έχοντας και pc.. δόξα το θεό κι ασύρματα ποντίκια/πληκτρολόγιο υπάρχουν ΚΑΙ gamepad που μπορούν να είναι κι όμοια με αυτά ενός xbox/ps4. Εφόσον και το τωρινό σου σύστημα παίζει τα πάντα και το μελλοντικό, αν και όταν πάρεις.. ποιο το νόημα να βάλεις για μια περίοδο ανάμεσα, ένα ps4. Ότι πουλάς σαν μεταχειρισμένο χάνει.. ξεκίνησες με ένα pc 2000€ (λέμε τώρα). Το πουλάς/σκοτώνεις στα 1400-1500€ και παίρνεις ένα ps4 με 500€. Και μετά το σκοτώνεις κι αυτό στα 350€ για να έχεις 1350€ και να βάλεις εκ νέου κι άλλα λεφτά για να ξαναφτιάξεις ένα νέο pc, που θα είναι λίγο καλύτερο από το τωρινό; Δεδομένου ότι παίζεις παιχνίδια που έχουν ΗΔΗ το τωρινό pc στο ρελαντί; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 27, 2014 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Απο ενα σημειο και μετα οσα 100αρικα και να δωσεις δε περνεις ΤΙΠΟΤΑ σε επιδοσεις.Το λεω με αφορμη το screenshot που εβαλες.Μην πεφτεις θυμα marketing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Νοέμβριος 27, 2014 Author #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Δλδ με ένα μόνιτορ στα 144Hz θα είμαι κομπλέ..,? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts