Δημοφιλής Δημοσίευση jax7480 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2014 Δημοφιλής Δημοσίευση #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2014 H εταιρεία που εργάζομαι ψάχνει 3 System Developers. Παρακάτω η αγγελία.ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ Νορβηγικά αλλά χρειάζεται καλή γνώση της αγγλικής. http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=53722310&searchclickthrough=true Να σας πω, πως ο μισθός για αρχή είναι αρκετά ικανοποιητικός για τα δεδομένα εδώ και μπορεί ένα άτομο να ζήσει ΠΟΛΥ άνετα. Δύο πιο σφιχτά (χωρίς τρέλες όπως τρώω και πίνω κάθε μέρα έξω) αλλά πάλι μπορούν.Για τριμελή οικογένεια, δύσκολα. Τέλος να αναφέρω πως σε περίπτωση που φτάσετε στη συνέντευξη, τα έξοδα, αεροπορικά, φαγητού και διαμονής θα τα πληρώσει όλα η εταιρεία παρέχοντας απλά την απόδειξη των εξόδων σας. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 13, 2015 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2015 Update γιατί δεν έχουμε βρει τίποτα μέχρι τώρα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 14, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2015 Να αναφέρω κάτι που ίσως στην αγγελία δεν είναι τόσο ξεκάθαρο.Δεν ζητάμε κάποιον που τα ξέρει όλα.Ζητάμε κάποιον που να είναι καλός είτε σε C# και .NET ή σε DB development.To σενάριο λέει πως θα πάρουμε 2 C# και .NET developers και έναν DB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 15, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2015 Οι παιδικοι σταθμοι πως ειναι στο Οσλο; Υπαρχουν δωρεαν; Εδω μας φευγει 1κ το μηνα για τον μικρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιανουάριος 15, 2015 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2015 1-1.5 και στον Λονδίνο Ζάχο έστειλα σε ένα φίλο, ίσως σε ενοχλήσω αν έχει καμιά απορία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 15, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2015 (edited) Οι παιδικοί σταθμοί είναι σχετικά φθηνοί. Γύρω στις 3.000-4.000ΝΟΚ το μήνα (450€ ΜΑΧ) για κάθε παιδί.Το θετικό επίσης είναι πως υπάρχουν ΑΠΕΙΡΟΙ στην κυριολεξία. Στην περιοχή που μένω, σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου πρέπει να έχει 4 ή 5 αν θυμάμαι καλά. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 15, 2015 από jax7480 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιανουάριος 16, 2015 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2015 Έστειλα κι εγώ, μπορεί να σε ενοχλήσω κι εγώ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιανουάριος 17, 2015 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2015 Οι παιδικοί σταθμοί είναι σχετικά φθηνοί. Γύρω στις 3.000-4.000ΝΟΚ το μήνα (450€ ΜΑΧ) για κάθε παιδί.Το θετικό επίσης είναι πως υπάρχουν ΑΠΕΙΡΟΙ στην κυριολεξία. Στην περιοχή που μένω, σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου πρέπει να έχει 4 ή 5 αν θυμάμαι καλά. αν λάβεις υπόψην ότι στο Άργος κοστίζουν κάπου 300 ευρώ το μήνα, για τα δεδομένα της Νορβηγίας θα τους χαρακτήριζα πάμφθηνους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Dolly Ιανουάριος 19, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2015 Είναι όντως τόσο φθηνοί που και εγώ που δεν έχω παιδί, σκέφτομαι να κάνω ένα! 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 9, 2015 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2015 Παρακαλείτε ο Κώστας Τσαλικίδης ή όποιος τον γνωρίζει να μου στείλει πμ.Ευχαριστώ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 11, 2015 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2015 Το ίδιο ισχύει για τον Κωνσταντίνο Χάσκο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papakaliati Φεβρουάριος 14, 2015 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2015 H εταιρεία που εργάζομαι ψάχνει 3 System Developers. Παρακάτω η αγγελία.ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ Νορβηγικά αλλά χρειάζεται καλή γνώση της αγγλικής. http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=53722310&searchclickthrough=true Να σας πω, πως ο μισθός για αρχή είναι αρκετά ικανοποιητικός για τα δεδομένα εδώ και μπορεί ένα άτομο να ζήσει ΠΟΛΥ άνετα. Δύο πιο σφιχτά (χωρίς τρέλες όπως τρώω και πίνω κάθε μέρα έξω) αλλά πάλι μπορούν.Για τριμελή οικογένεια, δύσκολα. Τέλος να αναφέρω πως σε περίπτωση που φτάσετε στη συνέντευξη, τα έξοδα, αεροπορικά, φαγητού και διαμονής θα τα πληρώσει όλα η εταιρεία παρέχοντας απλά την απόδειξη των εξόδων σας.Απο μισθους και κοστος ζωης τι λεει η Νορβηγια; Γενικη ερωτηση ξερω, απλα ενημερωτικα αμα αξιζει τον κοπο να αρχισω να το σκεφτομαι απο Γερμανια να ανηφορισω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 14, 2015 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2015 Απο μισθους και κοστος ζωης τι λεει η Νορβηγια; Γενικη ερωτηση ξερω, απλα ενημερωτικα αμα αξιζει τον κοπο να αρχισω να το σκεφτομαι απο Γερμανια να ανηφορισω.http://www.thelab.gr/topic/130710-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%BF%CF%81%CE%B2%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 30, 2015 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2015 Κάνω ένα update στο θέμα.Οι 2 από τις 3 θέσεις καλύφθηκαν. Σας ευχαριστώ όλους όσους στείλατε βιογραφικό. Έχει μείνει μία θέση που ψάχνουμε πλέον άτομο έμπειρο σε βάσεις δεδομένων: http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=60501976&searchclickthrough=true Αν κάποιος ενδιαφέρεται, να στείλει βιογραφικό. Τα λεφτά είναι αρκετά καλά για αρχή (ζει άνετα οικογένεια με ένα παιδί). TIP: Αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι analysis services αλλά και SQL Server. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 8, 2016 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2016 (edited) Επαναφέρω το θέμα γιατί ψάχνουμε άλλα δύο άτομα για θέση C# Developer και λίγο από SQL Server. Για να στείλετε email , επικοινωνήστε μαζί μου και θα σας στείλω με πμ τα στοιχεία επικοινωνίας. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 8, 2016 από jax7480 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magic444 Μάρτιος 16, 2016 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 Εγω ξέρω να φτιάχνω websites με wordpress να έρθω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 16, 2016 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 5 hours ago, magic444 said: Εγω ξέρω να φτιάχνω websites με wordpress να έρθω??? Νομιζω ειμαι ξεκαθαρος στο τι ζηταμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts