tommybertsen Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2014 Ειχα αυτο το μηνυμα σημερα το πρωι οταν ανοιξα το pc. Με συνοπτικες διαδικασιες καταλαβα οτι βγηκε επειδη ως δια μαγειας , στο bios, στο boot sequence εμφανιστηκε 2ο στη σειρα ενα usb stick που ειχα αφησει πανω στη μπροστινη θυρα usb 3 (πρωτο παρεμενε το dvd που ειχα για να κανω καθαρη εγκατασταση τα παραθυρια). Οταν αφαιρεσα το usb ολα ηταν κομπλε. Και πηγε μονος του ο δισκος που πρεπει στο νο2 του boot sequence και κανονικη εκκινηση και ολα. Υπαρχει καποια ρυθμιση και γινεται αυτο; Μηπως βλεποντας το stick θεωρει οτι θα γινει boot απο αυτο και το κανει αυτοματα; Απλα συνηθιζω να ξεχναω στικακια μπροστα στο κουτι και αυτο συνεβη πρωτη φορα απο τοτε που εχω οποιοδηποτε pc. Στο pc της υπογραφης μου αυτο. Το θεμα το εκανα για λογους ενημερωσης κυριως, καθως οτι προεκυψε λυθηκε , απλως μου φαινεται παραξενο και θα ηθελα να μαθω τι συμβαινει , σε περιπτωση που καποιος γνωριζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts