Jump to content

Το νεο μου Home-Made tank!!

fanisk

Recommended Posts

Σωστό το θέμα με την αντλία. Μπορεί ο άλλος να μην την θέλει κομμένη. Από την άλλη θα μπορούσες να την κόψεις στο φις και μετά να της έβαζες ένα άλλο φις. Έτσι ούτε κολλήσεις θα είχες, ούτε θα φαινόταν τίποτα. Φυσικά όμως αν φοβάσαι και αν δεν ξέρεις τι κάνεις, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ! Με 220V δεν παίζουν.

Για τον διακόπτη εννοώ το εξής: Υπάρχουν διακόπτες αδιάβροχοι. Θα μπορούσες να βάλεις έναν στο πλαστικό, να συνδέσεις εκεί το καλώδιο, και από κει να βγάλεις έξω το καλώδιο. Να παρεμβάλεις δηλαδή ένα διακόπτη ανάμεσα από την αντλία και την έξοδο του καλωδίου.

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

Σωστό το θέμα με την αντλία. Μπορεί ο άλλος να μην την θέλει κομμένη. Από την άλλη θα μπορούσες να την κόψεις στο φις και μετά να της έβαζες ένα άλλο φις. Έτσι ούτε κολλήσεις θα είχες, ούτε θα φαινόταν τίποτα. Φυσικά όμως αν φοβάσαι και αν δεν ξέρεις τι κάνεις, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ! Με 220V δεν παίζουν.

Για τον διακόπτη εννοώ το εξής: Υπάρχουν διακόπτες αδιάβροχοι. Θα μπορούσες να βάλεις έναν στο πλαστικό, να συνδέσεις εκεί το καλώδιο, και από κει να βγάλεις έξω το καλώδιο. Να παρεμβάλεις δηλαδή ένα διακόπτη ανάμεσα από την αντλία και την έξοδο του καλωδίου.

Μπλεοθονη(Παναγιωτης νομιζω?)

Δεν το εκανα κ επειδη δεν ηθελα να ειναι κομμενη η αντλια αλλα κ επειδη φοβομουν μη γινει τπτ με το ρευμα...

Σκεφτηκα κ για το φις αλλα ειναι...μονοκομματο παει το καλωδιο δεν ανοιγει το φις....οποτε κ παλι θα φαινοταν...

Αν δεν φοβομουν κ δεν ηθελα να παρω Eheim 1250 θα εκοβα το καλωδιο κ θα εβαζα το δαχτυλιδι για την στεγανοποιηση...

Ο σωληνας μπροστα στην αντλια δεν νομιζω να χρειαζεται αφου η αντλια ειναι βυθιζομενη. Αυτο που χρειαζεται ειναι αλλο ενα ρακορ στο καπακι του ταπερ για την επιστροφη του νερου.

Αρχική απάντηση από georgeks78

Ο σωληνας μπροστα στην αντλια δεν νομιζω να χρειαζεται αφου η αντλια ειναι βυθιζομενη. Αυτο που χρειαζεται ειναι αλλο ενα ρακορ στο καπακι του ταπερ για την επιστροφη του νερου.

Σωστα, απορώ γιατί την έβαλε... Φανη θα ηταν πιο ωραίο να βάλεις ενα ρακορ στο ταπερ και να βάζεις τη σωλήνα εκει, οπως ειπε και ο georgeks.. Για την είσοδο του νερού, οχι για την έξοδο.

Παιδες οπως ειπα θα μπει αλλο ενα σετακι ρακορ απο την αλλη μερια ομως(οσο πιο μακρια...) για την επιστροφη του νερου!!!!!

Ο σωληνας αυτος κανει μια πολυ ωραια δουλιτσα...αν απορειτε γιατι τον εβαλα!!!!!

Η αντλια μου εκανε κατι σαν σφυριγματακι....οχι συνεχεια, ουτε πολυ δυνατο, αλλα ειμαι ψειρας με τον ηχο και μου εσπαγε τα νευρα...εβαλα το σωληνακι κ μαλλον παει πιο ομαλα το νερο? Τι να πω...παντως εξαφανιστηκε αυτο το σφυριγματακι!!!!!

Κωστα με μπερδεψες...λοιπον το ρακορ στη φωτο ειναι για μενα η ΕΙΣΟΔΟΣ στο watercooled επεξεργαστη μου...το αλλο ρακορ που θα βαλω θα ειναι η ΕΞΟΔΟΣ απο το μπλοκ προς το τανκ..

Ή εγω δεν καταλαβα τι εννοεις, ή απλα αλλη θεωρω εισοδο εγω και αλλη εσυ!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.