Jump to content

Το νεο μου Home-Made tank!!

fanisk

Recommended Posts

Παιδες το νεο μου τανκ...ειναι ενα πλαστικο...δεν ξερω τι, οπως εχουν τα πορτακια στα ψυγεια μας????? Δλδ γερο κ οχι το πλαστικο για τα απλα ταπερακια...

Κοστος:6 το ταπερ κ 1 τα 2 ρακορ

Χρονος:Ουτε 30 λεπτα...

Αξια:Ανεκτιμητη:p

Εργαλεια:...All you need is a dremel...and a dream:p

Μη ποσταρετε μεχρι να σας πω:T:

Ανοιγουμε μια τρυπα στο τανκ...οπου θελουμε αρκει να το εχουμε υπολογισει πρωτα:p

post-835-1416071422,7943_thumb.jpg

Και τελος ειμαστε εδω....πρεπει να ανοιξω μια τρυπα απο την αλλη ακρη ομως. απλα δεν ειχα ρακορ...θα παρω την Δευτερα...το τανκ το εκανα τωρα γιατι ειχα ορεξουλες:p

Εκτος απο το αλλο ρακορ για την επιστροφη στο τανκ...ακουω σχολια κ προτασεις για βελτιωση:T:

post-835-1416071423,3749_thumb.jpg

Γιαννη η αντλια ειναι αυτη...αλλα θα τη πουλησω για Eheim 1250...απλα ετσι για καλυτερη ακομα αντλια μωρε...Στη φωτο απλα ειναι "ξαπλα"...

attachment.php?s=&postid=47242

Αριστο το τανκ με την αντλια ειναι εξω απο το κουτι...οι σωληνες παιρνουν απο τη PCI θυρα, πανω απο τη VGA;)

Ειναι 4,5 λιτρα...ειχε κ πιο μικρουλι αλλα δεν μου αρεσε:p

Λοιπον το πρωτο μου τανκ ηταν παλι Home made απο μπωλ πλαστικο παγωτου...

Το δευτερο ηταν ενα πολυ ωραιο inox ιταλικο κατσαρολακι δωρεα της μαμας:p Επειδη συνεχεια πλημυριζα το δωματιο με το πλαστικο μπωλ του παγωτου...δεν ηταν για πολλες μετακινησεις...:p

post-835-1416071423,9327_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Shaman

Μπράβο ρε Φάνη!Όμορφο.

Να πάρει και η mother σου την κατσαρόλα της πίσω....

Χαχαχαχα μου το ειπε σημερα!!!!!Ή το ταπερ σου ή το κατσαρολακι!!!!:p :p :p :p :p

Ευχαριστω Shaman!!!!!

Το καλώδιο δεν είναι καλά βαλμένο! Από κει μπορεί να τρέξει νερό. Το καλύτερο για μένα θα ήταν να πάρεις τα πλαστικά που πουλάνε στα καταστήματα με ηλεκτρονικά (σαν το δαχτυλίδι που έχουν τα τροφοδοτικά) και να κάνεις μια τρύπα στο καπάκι. Θα έκοβες λίγο το καλώδιο, θα το πέρναγες από το πλαστικό που θα είχες βάλει στην τρύπα και θα το ξαναένωνες. Εργοστασιακό!

Ακόμη καλύτερα, μπορούσες να πάρεις ένα αδιάβροχο διακοπτάκι και να το βάλεις στο πλαστικό καπάκι. Να μπορείς να την ανοιγοκλείνεις από κει.

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

Το καλώδιο δεν είναι καλά βαλμένο! Από κει μπορεί να τρέξει νερό. Το καλύτερο για μένα θα ήταν να πάρεις τα πλαστικά που πουλάνε στα καταστήματα με ηλεκτρονικά (σαν το δαχτυλίδι που έχουν τα τροφοδοτικά) και να κάνεις μια τρύπα στο καπάκι. Θα έκοβες λίγο το καλώδιο, θα το πέρναγες από το πλαστικό που θα είχες βάλει στην τρύπα και θα το ξαναένωνες. Εργοστασιακό!

Ακόμη καλύτερα, μπορούσες να πάρεις ένα αδιάβροχο διακοπτάκι και να το βάλεις στο πλαστικό καπάκι. Να μπορείς να την ανοιγοκλείνεις από κει.

Μπλεοθονη το σκεφτηκα αυτο αλλα:

1.Φοβηθηκα μη γινει τπτ με την κολληση κ κανει κανα μπαμ...ποτε δεν ξερεις τι γινεται...

2.Αν πουλουσα την αντλια μετα, ισως δεν θα την ηθελε ετσι ο ενδιαφερομενος λογω φοβιας οπως εμενα...

Καταλαβα για πιο δαχτυλιδι λες!!!!!

Το καλωδιο τωρα ειναι τσιμα τσιμα να σταξει νερο...το εκοβα σιγα σιγα...

Για το διακοπτακι δεν το καταλαβα...:o

Θενκς για τις παρατηρησεις!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.