alkibiadhs Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2014 Είμαι πρωτοετής στο τμήμα μηχανικών πληροφορικής του τει Σερρών,μετά από εγκατάσταση των windows 8.1 64 bit δεν μου δουλεύει σωστά το Dev C++ που χρησιμοποιούμε στη σχολή.Για παράδειγμα ακόμα και μια απλή printf("Hello"); δεν μπορεί να κάνει complie με μήνυμα C:\Programmingprojects\Makefile.win [build Error] [Project1.exe] Error 1 ,ενώ δύο άλλα προγραμματάκια που είχα κάνει σε windows 7 64 bit τα τρέχει κανονικά.Έχω δοκιμάσει ακόμα και με τα CodeBlocks και CodeLite με παρόμοια αποτελέσματα.Υπάρχει κάποια λύση η πρέπει να γυρίσω πάλι στα windows 7; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isidorosis Νοέμβριος 25, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2014 Δεν έχω windows 8 να σε βοηθήσω, αλλά μπορείς να φτιάξεις με virtualbox ένα win7 σύστημα και να δουλεύεις εκεί χωρίς να σβήσεις τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 25, 2014 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2014 θες να μας δείξεις λίγο και το compile log; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkibiadhs Νοέμβριος 27, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Ναι ορίστε. Το πρόβλημα δεν υπάρχει στο Dev c++ μόνο, το πρόβλημα είναι ότι και με Codeblokes και με Codelite που δοκίμασα πάλι δεν μπορώ να κάνω compile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Νοέμβριος 27, 2014 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Windows 8 τρέχεις? Αν ναι http://enigmaofcpp.blogspot.gr/2013/01/dev-c-in-windows-8.html 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Νοέμβριος 27, 2014 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Μάλλον θέλει update το MinGW, ή δεν είναι στo PATH το MinGW.Άνοιξε ένα cmd και γράψε echo %PATH% και ποσταρε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkibiadhs Νοέμβριος 27, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Windows 8 τρέχεις? Αν ναι http://enigmaofcpp.blogspot.gr/2013/01/dev-c-in-windows-8.html Μάλλον κάπου εδώ λύθηκε το πρόβλημα.Κατέβασα την έκδοση Dev-Cpp 5.8.3 TDM-GCC 4.8.1 και πλέον λειτουργεί κανονικά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts