bilya Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2014 καλησπέρα παιδιά πριν λίγο είδα από τον google account οτι το κινητό μου λέει έχει συνδεθεί από τον καναδα και τις ηπα 17 κ 4 του μήνα ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 25, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2014 ειτε στο χακεψαν, ειτε κάποιο app μιλάει μεσω ενος server εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 25, 2014 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2014 Θα πρέπει να σου λέει και τις IP, Googlαρε τις για να δεις μήπως είναι κάποιο app/service. Αν δεν είσαι σίγουρος άλλαξε τον κωδικό σου χθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilya Νοέμβριος 25, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2014 δεν μου γράφει IP όπως στον υπολογιστή .......μου δείχνει αυτό Device modelXT1032Browser Chrome4 hours agoLast locations used Greece - 1 hour agoCanada - 17 November, 04:04United States - 4 November, 06:23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Νοέμβριος 25, 2014 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2014 Αλλαξε κωδικους και ενεργοποιησε το two factor authentication 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Νοέμβριος 26, 2014 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2014 σαν XT1032 στο gsmarena βγάζει το Motorola Moto G Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilya Νοέμβριος 26, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2014 @psygreg το κινητό μου είναι και δείχνει οτι έχει συνδεθεί απο καναδα και ηπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 26, 2014 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2014 Tο location από wifi καμιά φορά τα παίζει μπορεί να υπάρχει us/canada κάποιο access point (χαρτογραφημένο/φακελωμένο από google) που έχει την ιδια mac με κάποιο access point που συνδέθηκες εδώ. Και μένα μια φορά το Huawei μου έλεγε ότι είμαι Καλιφόρνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts