xdoc Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2014 Θέλω να στείλω καμμια 800 e-mail ,ξερετε κάποιο πρόγραμμα για την αποστολή τους ( free + πληρωτέο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Νοέμβριος 25, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2014 Αν αναφέρεσαι σε mail campaign (marketing etc) ρίξε μια ματιά στο mailchimp Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Νοέμβριος 25, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2014 Αν αναφέρεσαι σε mail campaign (marketing etc) ρίξε μια ματιά στο mailchimpαπο ενα σύλλογο να στείλουμε ενα mail στα μέλη θελω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Νοέμβριος 25, 2014 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2014 Πού είναι το πρόβλημα να το κάνεις με cc από τον mail provider σου?. Αν είναι πολλά και φτάνεις κάποιο limit, τα στέλνεις σε 2-3 μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Νοέμβριος 25, 2014 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2014 Πού είναι το πρόβλημα να το κάνεις με cc από τον mail provider σου? Ανάλογα με το πλήθος των αποδεκτών. Αν πρόκειται για σημαντικό αριθμό (πχ 1000) μια μαζική αποστολή ενδέχεται να κατηγοριοποιηθεί ως spam Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Νοέμβριος 25, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2014 Πού είναι το πρόβλημα να το κάνεις με cc από τον mail provider σου?. Αν είναι πολλά και φτάνεις κάποιο limit, τα στέλνεις σε 2-3 μέρεςη οτενετ εχει οριο στο To: και Bcc: τα 150 την ημέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 25, 2014 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2014 http://mailchimp.com/ νομίζω έχει και δωρεάν προγράμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Νοέμβριος 25, 2014 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2014 και το activecampaign έχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Νοέμβριος 25, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2014 ευχαριστω ολους για τις απαντήσεις σας θα τα δοκιμάσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Νοέμβριος 26, 2014 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2014 Θέλω να στείλω καμμια 800 e-mail ,ξερετε κάποιο πρόγραμμα για την αποστολή τους ( free + πληρωτέο)Ta emails από τα περισσότερα του είδους sites πάνε κατ' ευθείαν στα ανεπιθύμητα. Κάνε μια δοκιμή και στείλε σε εσένα. Θα σου βγάλει μήνυμα πως το google (σε αυτό εγώ δοκίμασα) έστειλε το μνμ στα ανεπιθύμητα γιατί έχουν γίνει πολλές αναφορές για το site κάτι τέτοιο. Οπότε να ξέρεις πως μπορεί να "λάβουν" το email αλλά αν δεν κοιτάξουν στα ανεπιθύμητα δε θα το πάρουν χαμπάρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.