Heir of a dying day Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2014 Πως το βλέπετε παιδια το νέο Dekstop οπου εχω συνθεσει εως τωρα? Αλλαγες στη συνθεση φυσικα και παιζουνε,γιαυτο αλλωστε ρωταω και την αποψη σας! Motherboard: Asus X99-ACpu: Intel Core i7 5820kΨυκτρα: Καμια ιδεα ακομαRam: G.Skill Ripjaws 32GB DDR4 2133SSD: Samsung 850 PRO 256GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 24, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2014 Τι χρήση κάνεις ακριβώς για να σου πούμε πως μας φαίνεται 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heir of a dying day Νοέμβριος 24, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2014 Το συγκεκριμενο προοριζετε ως main dekstop το οποιο το θελω λιγουλάκι υπερκυβισμενο Παρολαυτα, Κανω farming σε mmorpg games, χρησιμοποιω virtual machines για να τρεχω παιχνίδια και διαφορα αλλα προγράμματα όπως τα γνωστα σε ολους bots. Επισης χρησιμοποιω αλλα anti detection προγράμματα οπου είναι καπως βαρια, στα οποια δεν μπορω να αναφερθώ γενικοτερα public. Χρησιμοποιω Visual Studio και γραφω διαφορα καλούδια στη C# (αν και newbie στο coding,τα πηγαινω απλα ΘΑΥΜΑΣΙΑ) για αυτά τα προγράμματα. + διαφορα αλλα Minor προγραμματακια. Και όταν δεν κανω τιποτα από όλα αυτά...ξεκιναει το gaming by hand! Τα εχω όλα υπολογισμένα μην νομιζεις... όλα αυτά αξιοπιουνται και με το παραπανο! Το κάθε ένα ευρο που βγαινει απο την τσεπη για hardware...ξαναμπαινει στο δεκαπλασιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 24, 2014 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2014 go4it. Αν εχεις ανεση και μπορεις να βρεις τον samsung xp941..παρε αυτον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heir of a dying day Νοέμβριος 24, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2014 τα virtual machines διαιρουνται σε Samsung 840 EVO 500GB δισκους oi οπιοι είναι υπεραρκετοι ακομα και σε sata 2:P Ο 850 PRO προοριζετε για αγορα μονο και μονο γιατι θα σπασω τους Χ25-E που εχω για 2 αλλα pcακια sata 2, (οποτε αντι να αγορασω 2 μικρα ssd,το κανω ετσι) γενικοτερα εχω την δυνατοτητα να αξιοποιησω κάθε τυπου hardware που θα πεσει στα χερια μου βλέποντας και κανοντας Τωρα με την ψυκτρα προβληματίζομαι...Δεν ξερω τι να αγορασω, θελω κατι ακρως αθορυβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 24, 2014 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2014 Αφου εχεις m.2 ..και δινεις κοντα 200€ ...παρε χπ941.. http://www.amazon.co.uk/Samsung-XP941-256GB-Solid-state/dp/B00J9V53M6/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1416848857&sr=1-2&keywords=xp+941 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 24, 2014 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2014 ισως κανω λαθος αλλα αν δεν ασχολεισαι με γραφιστικη η cam-cad τα 32gb τα βλεπω υπερβολικα, εγω εχω ενα simulator-guns προγραμμα απο τα πιο βαρυα, και με 24 ειμαι τζετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heir of a dying day Νοέμβριος 24, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2014 ισως κανω λαθος αλλα αν δεν ασχολεισαι με γραφιστικη η cam-cad τα 32gb τα βλεπω υπερβολικα, εγω εχω ενα simulator-guns προγραμμα απο τα πιο βαρυα, και με 24 ειμαι τζετ. 24GB ή αντε λιγο περισσοτερο χρειαζομαι ναι, αλλα δεν βλεπω να υπαρχει DDR4 4channel set στα 24gb:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heir of a dying day Νοέμβριος 24, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2014 Αφου εχεις m.2 ..και δινεις κοντα 200€ ...παρε χπ941.. http://www.amazon.co...keywords=xp 941 Ρε συ...τωρα πηρα χαμπαρι τι λες τοση ωρα... Αυτος ειναι στα ιδια λεφτα με τον 850 PRO και με πολυ παραπανο δυναμη! Και στο website της Samsung ουτε καν τον αναφερει! μα καλα...τι γινετε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Νοέμβριος 25, 2014 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2014 πρόσεχε με τον xp941, βεβαιώσου ότι θα μπουτάρει χωρίς θέμα στη μητρική που θα επιλέξεις. Είναι καλή επιλογή αλλά μην πας στα τυφλά, διάβασε περί m.2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts