Jump to content

Νεο Dekstop, Πως το βλεπετε?

Recommended Posts

Πως το βλέπετε παιδια το νέο Dekstop οπου εχω συνθεσει εως τωρα?

Αλλαγες στη συνθεση φυσικα και παιζουνε,γιαυτο αλλωστε ρωταω και την αποψη σας!

Motherboard:   Asus X99-A

Cpu:                 Intel Core i7 5820k

Ψυκτρα:           Καμια ιδεα ακομα

Ram:                G.Skill Ripjaws 32GB DDR4 2133

SSD:                Samsung 850 PRO 256GB

Το συγκεκριμενο προοριζετε ως main dekstop το οποιο το θελω λιγουλάκι υπερκυβισμενο :p

Παρολαυτα, Κανω farming σε mmorpg games, χρησιμοποιω virtual machines για να τρεχω παιχνίδια και διαφορα αλλα προγράμματα όπως τα γνωστα σε ολους bots.

Επισης χρησιμοποιω αλλα anti detection προγράμματα οπου είναι καπως βαρια, στα οποια δεν μπορω να αναφερθώ γενικοτερα public.

Χρησιμοποιω Visual Studio και γραφω διαφορα καλούδια στη C# (αν και newbie στο coding,τα πηγαινω απλα ΘΑΥΜΑΣΙΑ) για αυτά τα προγράμματα.

+ διαφορα αλλα Minor προγραμματακια.

Και όταν δεν κανω τιποτα από όλα αυτά...ξεκιναει το gaming by hand! :)

Τα εχω όλα υπολογισμένα μην νομιζεις... όλα αυτά αξιοπιουνται και με το παραπανο! ;)

Το κάθε ένα ευρο που βγαινει απο την τσεπη για hardware...ξαναμπαινει στο δεκαπλασιο!;)

τα virtual machines διαιρουνται σε Samsung 840 EVO 500GB δισκους oi οπιοι είναι υπεραρκετοι ακομα και σε sata 2:P

Ο 850 PRO προοριζετε για αγορα μονο και μονο γιατι θα σπασω τους Χ25-E που εχω για 2 αλλα pcακια sata 2, (οποτε αντι να αγορασω 2 μικρα ssd,το κανω ετσι)

γενικοτερα εχω την δυνατοτητα να αξιοποιησω κάθε τυπου hardware που θα πεσει στα χερια μου βλέποντας και κανοντας:p

Τωρα με την ψυκτρα προβληματίζομαι...Δεν ξερω τι να αγορασω, θελω κατι ακρως αθορυβο:p

ισως κανω λαθος αλλα αν δεν ασχολεισαι με γραφιστικη η cam-cad τα 32gb τα βλεπω υπερβολικα, εγω εχω  ενα simulator-guns προγραμμα απο τα πιο βαρυα, και με 24 ειμαι τζετ.

ισως κανω λαθος αλλα αν δεν ασχολεισαι με γραφιστικη η cam-cad τα 32gb τα βλεπω υπερβολικα, εγω εχω ενα simulator-guns προγραμμα απο τα πιο βαρυα, και με 24 ειμαι τζετ.

24GB ή αντε λιγο περισσοτερο χρειαζομαι ναι, αλλα δεν βλεπω να υπαρχει DDR4 4channel set στα 24gb:P

Αφου εχεις m.2 ..και δινεις κοντα 200€ ...παρε χπ941.. http://www.amazon.co...keywords=xp 941

Ρε συ...τωρα πηρα χαμπαρι τι λες τοση ωρα...:p

Αυτος ειναι στα ιδια λεφτα με τον 850 PRO και με πολυ παραπανο δυναμη!

Και στο  website της Samsung ουτε καν τον αναφερει! μα καλα...τι γινετε???