Jump to content

Cooler Master QuickFire XT με Cherry MX Blue - 69.90 €

Recommended Posts

το πληκτρολόγιο αυτο ειναι για gaming ή για αλλες χρήσεις?το έχει κανείς να μας πει τις εντυπώσεις του πάνω σε αυτο?ενδιαφερόμαι να παρω ενα μηχανικό πληκτρολόγιο και θα ΄ήθελα την γνώμη σας

αξιζει αλλα δεν εχει backlight.

κατα τα αλλα chery mx blue φοραει οποτε οποιον το βολευει το συγκεκριμενο ας το τσιμπισει!

On 23/11/2014 at 8:32 ΜΜ, το μέλος frappemg έγραψε:

το πληκτρολόγιο αυτο ειναι για gaming ή για αλλες χρήσεις?το έχει κανείς να μας πει τις εντυπώσεις του πάνω σε αυτο?ενδιαφερόμαι να παρω ενα μηχανικό πληκτρολόγιο και θα ΄ήθελα την γνώμη σας

μια χαρα κανει...

Το gaming και λοιπες μπουρδες που κοτσάρουν ειναι συνήθως macro keys , multimedia, ledακια κλπ.

Αρκει ομως να ξερεις τι θέλεις απο τα πλήκτρα (μαλακα, σκληρα, με κλικ ή οχι)

Δες εκει που λεει για τα χρώματα των διακοπτών στο #ποστ 3 http://www.overclock.net/t/491752/official-mechanical-keyboard-guide

Αμα γραφεις πολυ και θελεις ταχυτητα + ακριβεια αξιζει αρκετα.(εχω δοκιμασει σε φιλο αλλα προσωπικα δε μπορω ακομα να δικαιολογησω αυτο το εξοδο)

ευχαριστω παιδια για τις γρηγορες απαντησεις σας΄.Κοιταξτε δεν έχω ερθει ποτε σε επαφή με μηχανικό πληκτρολόγιο ,πήρε ενας φιλος μου ενα με blue switches και έμεινε ικανοποιήμενος απλα τον ενοχλεί ο θορυβος , ειναι δυνατός πολύ?λετε να μ βολέψει?κοιτάξτε η χρήση που σκοπεύω να κάνω ειναι για gaming για σερφάρισμα στο διαδικτυο γράψιμο καμιας εργασίας για την σχολής για τέτοια χρηση.σκεφτόμουν να παρω ένας μια και τα έχει ψιλο-παιξει το πληκτρολογιο του λαπτοπ μ .εσεις τι προτείνετε?δν θέλω να διαθέσω πολλα λέφτα αλλα θέλω κατι να αξίζει ( οπως ολοι μας :) )

On 23/11/2014 at 9:50 ΜΜ, το μέλος frappemg έγραψε:

ευχαριστω παιδια για τις γρηγορες απαντησεις σας΄.Κοιταξτε δεν έχω ερθει ποτε σε επαφή με μηχανικό πληκτρολόγιο ,πήρε ενας φιλος μου ενα με blue switches και έμεινε ικανοποιήμενος απλα τον ενοχλεί ο θορυβος , ειναι δυνατός πολύ?λετε να μ βολέψει?κοιτάξτε η χρήση που σκοπεύω να κάνω ειναι για gaming για σερφάρισμα στο διαδικτυο γράψιμο καμιας εργασίας για την σχολής για τέτοια χρηση.σκεφτόμουν να παρω ένας μια και τα έχει ψιλο-παιξει το πληκτρολογιο του λαπτοπ μ .εσεις τι προτείνετε?δν θέλω να διαθέσω πολλα λέφτα αλλα θέλω κατι να αξίζει ( οπως ολοι μας :) )

ναι ακούγονται αρκετά τα blue, τα red βρίσκω τα ποιο ισορροπημένα για μένα. Αν θες ρώτα και εδώ http://www.thelab.gr/topic/95032-mechanical-keyboards-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-eshops/page-104 τις απορίες σου για τα μηχανικά για να μην χαλάμε το συγκεκριμένο topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.