Jump to content

Aγορα Sata σκληρου....με βαση αποδοση τιμη

blade_pan

Recommended Posts

Πρώτ' απ' όλα και βασικότερο! Υπάρχει όντως το θέμα τι θα σου κάτσει, αλλά εμένα ρε παιδιά μου έχει κάτσει ότι πάνω από 10 PC που είχαμε στη δουλειά είχαν δίσκο WD και πλέον δε δουλεύει κανένας! Η ηλικία των PC αυτών είναι περίου 4 ετών... Αντιθέτως όμως όσα PC είχαν Seagate και Maxtor, ακόμη και παλαιότερα PC με Quantum, δουλεύουν σχεδόν όλα, αν και μερικοί Seagate έχουν αρχίσει να βγάζουν bad sectors...

Δεύτερον και σημαντικό! Η τεχνολογία που έχουν οι WD (εκτός του Raptor του 74GB και μόνο) που πωλούνται αυτή τη στιγμή στα μαγαζιά είναι προηγούμενης γενιάς! Τόσο το platter τους, όσο και τα FDB motors ανήκουν σε παλαιότερη τεχνολογική γενιά σε σχέση με τους σκληρούς της Maxtor και της Seagate! Ειδικά αν συγκρίνουμε τους WD με τους καινούργιους Maxtor που βγήκανε τώρα και τους Seagate 7200.8 που θα βγούνε το πολύ σε 1 μήνα, τότε οι WD τεχνολογικά ανήκουν 2 γενιές πίσω!

Τέλος κάποιος ρώτησε αν υπάρχουν Seagate 7200.7 με NCQ. Check this:

http://www.seagate.com/cda/products/discsales/index/1,,,00.html?interface=SATA%201.5Gb/s

Και για να απαντήσουμε και στο παιδί "blade_pan" που άνοιξε το topic, αυτή τη στιγμή ο πιο γρήγορος σκληρος στα 200GB που κυκλοφορεί στα Ελληνικά μαγαζιά είναι ο Seagate ST3200822AS. Για αξιοπιστία δεν ξέρω, αλλά ως γνωστόν είναι πιό αθόρυβος και cool από τους άλλους και με 5 χρόνια εγγύηση! Αν περιμένεις όμως κανένα μήνα, ελπίζω οι Ελληνάρες μαγαζάτορες να μή φέρνουν μόνο ό,τι τους συμφέρει και να φέρουν και άλλα καινούργια μοντέλα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.