serpico75 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2014 Εγκατέστησα τον thunderbird και έφτιαξα λογαριασμό. Όλα είναι ok εκτός του ότι δεν έχω κατεβάσει ακόμη μηνύματα ή στείλει. Για να χρησιμοποιήσω τον account, πρέπει να απαντήσω στο εξής παράξενο:Δεν το έχω ξαναδεί και δεν καταλαβαίνω πού βρέθηκε και κατά πόσο είναι επικίνδυνο. Τί πρέπει να πατήσω και τί check να βγάλω/αφήσω; Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Απ' αυτά που λέει ο τίτλος και η περιγραφή του μηνύματος πρόκειται για κάποια εξαίρεση ασφαλείας. Που σημαίνει ότι, αν όντως αφήσω να γίνει αυτή η κάποια εξαίρεση ίσως στο μέλλον να έχω πρόβλημα. Ή καταλαβαίνω λάθος; Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 23, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2014 Σημαίνει ότι η otenet δεν έχει εκδόσει πιστοποιητικό από certificate authority που εμπιστεύεται ο thunderbird. Μπορεί να το έκαναν για λόγους τσιπιάς ή γιατί βαριόντουσαν και εξέδωσαν το δικό τους. Συνήθως όμως στην πόρτα 110 παίζει το απλό pop3 χωρίς κρυπτογράφηση. Το pops(ecure) παίζει στην 995. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Νοέμβριος 24, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2014 Ευχαριστώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts