serpico75 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2014 Εγκατέστησα τον thunderbird και έφτιαξα λογαριασμό. Όλα είναι ok εκτός του ότι δεν έχω κατεβάσει ακόμη μηνύματα ή στείλει. Για να χρησιμοποιήσω τον account, πρέπει να απαντήσω στο εξής παράξενο:Δεν το έχω ξαναδεί και δεν καταλαβαίνω πού βρέθηκε και κατά πόσο είναι επικίνδυνο. Τί πρέπει να πατήσω και τί check να βγάλω/αφήσω; Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Απ' αυτά που λέει ο τίτλος και η περιγραφή του μηνύματος πρόκειται για κάποια εξαίρεση ασφαλείας. Που σημαίνει ότι, αν όντως αφήσω να γίνει αυτή η κάποια εξαίρεση ίσως στο μέλλον να έχω πρόβλημα. Ή καταλαβαίνω λάθος; Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 23, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2014 Σημαίνει ότι η otenet δεν έχει εκδόσει πιστοποιητικό από certificate authority που εμπιστεύεται ο thunderbird. Μπορεί να το έκαναν για λόγους τσιπιάς ή γιατί βαριόντουσαν και εξέδωσαν το δικό τους. Συνήθως όμως στην πόρτα 110 παίζει το απλό pop3 χωρίς κρυπτογράφηση. Το pops(ecure) παίζει στην 995. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Νοέμβριος 24, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2014 Ευχαριστώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.