Jump to content



1440p με ~300€


Justhavocman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα στο φορουμ , με αφορμη την αγωρα μιας 970 λεω να αντικαστισω και το μονιτορ μου , ξερει κανεις αν παιζει καμια 1440p με 300€ στην Ελλαδα ; Απο τσιγκουνι τις βλεπω ολες απο 450+ ενω με 400 παιρνεις 4Κ .

Κοιτα καμια αγγελία εχω δει κατα καιρούς dell 2713hm με 300 και 350€. Εναλλακτικά απο amazon η ebay καποια κινεζια πχ crossover με perfect pixel.

Πολυ περίεργη οθονη.Ο λογος της δεν θα με βόλευε ουτε σε ταινίες ουτε σε surfing ουτε σε gaming.Ενω θεωρω τον λογο 16:10 ως καλυτερο (2560χ1600)σε 2.5Κ ,Οι developers σχεδιαζουν στα 16:9 (2560χ1440)η(1920×1080)

Αν δεν το θες για καποια συγκεκριμένη δουλειά την μεγαλύτερη οριζοντια αναλυση θα ελεγα μην το παρεις

Δεν την χρειάζομαι για κάποια συγκεκριμένη δουλειά , απλά θέλω να "ανεβώ" resolution  , οποτε πιστεύεις δεν είναι καλή επιλογή το ultrawide?

Άμα θες να ανέβεις resolution κάντο σωστά.

2560Χ1600 η 2560Χ1440.

Αγγελίες δεν σε ενδιαφέρουν , έχω δει  οθόνες πολύ κοντά στο budget σου.

Επειδη εχω σκοπο να παραγκειλω την 970 μου απο computeruniverse  , http://www.computeruniverse.net/en/products/90568001/acer-k272hulbbmidp.asp , πιστευω ειναι καλητερη επιλογη για το budget μιας και θα ειναι καινουργια και με φουλ εγγυηση?

 

Αν δεν σε ενοχλεί που είναι TN τότε οκ, απλά η DELL μεταχειρισμένη που πόσταρε ο φίλος απο πάνω είναι IPS, έχει πολύ καλύτερο value σε σχέση με την συγκεκριμένη Acer.

Αν δεν σε ενοχλεί που είναι TN τότε οκ, απλά η DELL μεταχειρισμένη που πόσταρε ο φίλος απο πάνω είναι IPS, έχει πολύ καλύτερο value σε σχέση με την συγκεκριμένη Acer.

Δίκιο έχεις , απλά ίνα από Ιωάννινα και εφόσον είμαι Αθηνα δεν μπορώ να ελέγξω την κατάσταση της οθόνης από κοντά ( είναι και κρατημένη) , και επειδή την έχω πάθει ήδη μια φορα με πωλητή από επαρχεία δεν θέλω να το ξαναρισκάρω , πάντως η Acer θα είναι καλή αναβάθμιση από το 1080 monitor μου σωστά?

επειδή η οθόνη είναι ένα κομμάτι το οποίο δύσκολα το αλλάζεις καλό θα ήταν να το σκεφτείς 2 ή 3 φορές πριν αγοράσεις. Σίγουρα το acer είναι αναβάθμιση απο το 1080p αλλά δεν έχει και το καλύτερο πανελ... 

Αν είμουν στη θέση σου και ήθελα να πάω σε 1440p θα μάζευα κιάλα χρήματα αφού δεν μπορείς να τα διαθέσεις αυτήν την στιγμή και θα έπαιρνα ένα καλό 1440p panel όπως είναι η ViewSonic VP2770, BenQ BL2710PT, Dell u2713HM, HP ZR2740W.

Εντάξει , σε ευχαριστώ φιλε μου , θα μαζέψω κάποια παραπάνω λεφτά και θα πάρω μια καινούργια , ίσως δούμε και καμια έκπτωση τώρα που πλησιάζουν και γιορτές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.