nikitasd Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2014 Καλησπέρα. Φίλος έφτιαξε μια ιστοσελίδα και ενώ έτρεχε κανονικά του βγάζει από το πρωί το μυνήμα της παρακάτω φωτογραφίας. Τι μπορεί να φταίει? Μπορεί κάπως να διορθωθεί? Ευχαριστώ προκαταβολικα Υ.γ δεν είναι θέμα firewall νομίζω μιας και δοκιμάσαμε από 3 διαφορετικές συσκευές συνδεδεμενες σε διαφορετικα ρουτερ να συνδεθούμε!
jpavly Νοέμβριος 22, 2014 #3 Νοέμβριος 22, 2014 Το μήνυμα δεν είναι από κάποιο client side web filtering, αλλά από πλευράς του server. Μπορεί να είναι όντως htaccess malware, αλλά μπορεί να είναι και σε κάποιο php, html, js του site.Παραπάνω πληροφορίες έχεις; είναι κάποιο cms (joomla, WordPress) από πίσω;Ο φίλος τι είδους πρόσβαση έχει;
nikitasd Νοέμβριος 22, 2014 Author #4 Νοέμβριος 22, 2014 Το έφτιαξε μέσω του ΟΤΕ μου είπε. Έχει εργαλεία και δημιουργείς ιστοσελίδα αφού κατοχηρωσεις το domain name πρώτα στο www.yourbusiness.gr. Εκείνος έχει πρόσβαση διαχειριστή.
swatoner Νοέμβριος 22, 2014 #5 Νοέμβριος 22, 2014 Το έφτιαξε μέσω του ΟΤΕ μου είπε. Έχει εργαλεία και δημιουργείς ιστοσελίδα αφού κατοχή Ρωσία το domain name πρώτα στο www.yourbusiness.gr. Εκείνος έχει πρόσβαση διαχειριστή.Δεν κατάλαβα τίποτα
swatoner Νοέμβριος 22, 2014 #7 Νοέμβριος 22, 2014 Κάτι παίζει με την εφαρμογή. Είτε κάποιος ανέβασε ιό στην σελίδα και το έχει κόψει ο ΟΤΕ είτε πρόβλημα από το site builder.
nikitasd Νοέμβριος 22, 2014 Author #8 Νοέμβριος 22, 2014 Καταλαβα. Θα του πω να επικοινώνησε τη Δευτέρα με τον ΟΤΕ μήπως βγάλουν άκρη. Ευχαριστώ πάρα πολυ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.