chros26_ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2004 οπως λεει και ο τιτλος, θελω να μονωσω τον επεξεργαστη μου,καθως αγορασα ενα 226w peltier. Παλια ειχα βρει κατι, αλλα μετα απο εξαντλητικη αναζητηση, δεν εντοπισα παλι το θεμα.please help. Κοζανη μενω, και δεν ξερω τι υλικα θα χρειαστω, και που να τα βρω.το μονο που εχω, ειναι αυτο το μαυρο υλικο, που βαζουν σε σωληνες καλωροφερ,γιο να μην καινε...(μονωτικο υλικο επομενως) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 11, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Τι μαυρο υλικο βαζουν στους σωληνες του καλοριφερ για να μην καινε???Πισσοταινια λες?????? για μονωση εχεις σκεφτει αρμαφλεξ σε μορφη ταινιας??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Δεκέμβριος 11, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ Είναι η διαδικασία που ακολούθησα όταν έβαλα εγώ πελτιερ.Στα πρώτα 3-4 ποστ διάβασε που γραφω τα υλικα. Τώρα που θα τα βρεις τα υλικα αυτα στην Κοζάνη δεν ξέρω.Κάνε και μια αναζήτηση με τη λέξη " πελτιερ" ή " peltier ".....θα βρεις αρκετά αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Δεκέμβριος 11, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 ποσο κοστιζουν τα δυο πρωτα περιπου???μπορει καποις να μου πει σε τι ειδους καταστημα βρισκονται??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.