babooni75 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2014 Είμαι κάτοχος ενός Lenovo Yoga 13" και σκοπεύω να το πουλήσω και να πάω σε κάτι πιο φορητό έχω δει ήδη τα Asus t200ta Microsoft surface 2 Microsoft surface pro 2 Microsoft surface pro 3 Dell venue 11 pro Ενδιαφέρομαι βασικά για εργασία στο word, excel, power point, και ελαφρύ gaming με παχνίδια μέσα απο το windows store και φυσικά YouTube, Facebook. Βασικά με ενδιαφέρει άνεση στην μεταφορά και αρκετή αυτονομία, έχω όπως είπα το Lenovo yoga 13" και αν και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο επιδόσεις και αυτονομία είναι λίγο too much για εμένα όσον αφορά το μέγεθος της οθόνης και η φορητότητα να μπορώ πχ να το χρησιμοποιώ περισσότερο ως tablet, όποτε θα πάει για πούλημα. Οποιαδήποτε γνώμη ή βοήθεια είναι καλοδεχούμενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 22, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 Surface pro 3 απο μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LABROS Νοέμβριος 22, 2014 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 Με το Dell venue 11 pro θα κανεις αριστα τη δουλεια σου και με το παραπανω....και σε λογικη τιμη...παρε το μοντελο με τον BayTrail....Βγαινει το πιο αξιοπιστο της σειρας Venue 11 και με πολυ καλη αυτονομια.... http://www.dell.com/us/p/dell-venue-11-pro/pd Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Νοέμβριος 26, 2014 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2014 Surfuce pro 3 Πενακι και fuck notebooks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts