Τζώρτζης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2004 Διάβασα το manual και αναφέρει τις μνήμες που βλέπετε στη φωτογραφία. Σκεφτόμουν να πάω σε hyper x ή ocz 533mhz dual channel μιας και τώρα έχω 1.28gb μνήμης αλλά άσχετες μεταξύ τους!Πάλι καλά που πάει και έτσι το μηχάνημα δηλαδή! Αν θέλω να βάλω dual channel 2 ή και 4 μνήμες τι πρέπει να πάρω από αυτές που μου λέει στο manual??Tι λέτε?τι μνήμες τρέχουν άφοβα και σωστα με τη μητρική μου και αντέχουν στο ανέβασμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gr_God Δεκέμβριος 11, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης [Σήμερα, στις 09:37] Αν θέλω να βάλω dual channel 2 ή και 4 μνήμες τι πρέπει να πάρω από αυτές που μου λέει στο manual??Tι λέτε?τι μνήμες τρέχουν άφοβα και σωστα με τη μητρική μου και αντέχουν στο ανέβασμα? To manual γραφει αυτες και μονο αυτες που η asus δεν βαριοταν να δοκιμαζει μαλλον. Ολες σχεδον οι μνημες παιζουν χωρις προβληματα στο p4c800. Για φτηνες που ανεβαινουν κοιτα τις adata. Μια χαρα μου εχουν βγει και τις ειχα και στην ιδια μητρικη καποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Δεκέμβριος 13, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Aμα θες εχω 2χ256 ADATA VITESTA 500 για πουλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 13, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από Ripper18 [Σήμερα, στις 12:44] Aμα θες εχω 2χ256 ADATA VITESTA 500 για πουλημα. αμαν ρε παιδια.......διαβαστε λιγο τους κανονες.........ελεος δηλαδη......3 ποστ ισως και παραπανω κοπηκαν γιατι οι χρηστες εβαλαν αγγελια στο οφ τοπικ μιας και δεν ειχαν το διακιωμα λογω μικρου αριθμου ποστ............στειλτου πμ......επρεπε να πεσεις στο ιδιο λαθος????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.