Jump to content

Συμβατότητα μνημών με p4c800 deluxe!

Τζώρτζης

Recommended Posts

Διάβασα το manual και αναφέρει τις μνήμες που βλέπετε στη φωτογραφία.

Σκεφτόμουν να πάω σε hyper x ή ocz 533mhz dual channel μιας και τώρα έχω 1.28gb μνήμης αλλά άσχετες μεταξύ τους!Πάλι καλά που πάει και έτσι το μηχάνημα δηλαδή!

Αν θέλω να βάλω dual channel 2 ή και 4 μνήμες τι πρέπει να πάρω από αυτές που μου λέει στο manual??Tι λέτε?τι μνήμες τρέχουν άφοβα και σωστα με τη μητρική μου και αντέχουν στο ανέβασμα?

post-1891-1416071418,0145_thumb.gif

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης [Σήμερα, στις 09:37]

Αν θέλω να βάλω dual channel 2 ή και 4 μνήμες τι πρέπει να πάρω από αυτές που μου λέει στο manual??Tι λέτε?τι μνήμες τρέχουν άφοβα και σωστα με τη μητρική μου και αντέχουν στο ανέβασμα?

To manual γραφει αυτες και μονο αυτες που η asus δεν βαριοταν να δοκιμαζει μαλλον. Ολες σχεδον οι μνημες παιζουν χωρις προβληματα στο p4c800. Για φτηνες που ανεβαινουν κοιτα τις adata. Μια χαρα μου εχουν βγει και τις ειχα και στην ιδια μητρικη καποτε.

Αρχική απάντηση από Ripper18 [Σήμερα, στις 12:44]

Aμα θες εχω 2χ256 ADATA VITESTA 500 για πουλημα.

αμαν ρε παιδια.......διαβαστε λιγο τους κανονες.........ελεος δηλαδη......3 ποστ ισως και παραπανω κοπηκαν γιατι οι χρηστες εβαλαν αγγελια στο οφ τοπικ μιας και δεν ειχαν το διακιωμα λογω μικρου αριθμου ποστ............στειλτου πμ......επρεπε να πεσεις στο ιδιο λαθος?????:mad:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.