PetranEVO Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2014 Καλησπέρα απο εμένα, Έχω ερώτηση. Έχω μια οθόνη που συνδέεται με έναν αντάπτορα πάνω σε κάρτα γραφικών με DVI. και έχω και μια δεύτερη οθόνη η οποία είναι σκέτη VGA οπότε αντί να αγοράζω άλλο αντάπτορα έχω καλώδιο VGA και την συνδέωω πάνω στην onboard. Γινεται να παίξουν και οι 2? η μία απο την κάρτα γραφικών και η άλλη απο το onboard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 21, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Υπο φυσιλογικες συνθηκες γινεται, αρκει να εχει επιλεξει απο το bios να ειναι enabled η onboard.Ετσι εχω και εγω 4 οθονες, 2 απο τη καρτα γραφικων 2 απο την onboard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Νοέμβριος 21, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Υπο φυσιλογικες συνθηκες γινεται, αρκει να εχει επιλεξει απο το bios να ειναι enabled η onboard.Ετσι εχω και εγω 4 οθονες, 2 απο τη καρτα γραφικων 2 απο την onboard. έχω βάλει show device την on board .δεν εχει κάποια άλλη επιλογή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 21, 2014 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Πια μητρικη εχεις ;show device απο το bios ;την οθονη τη συνδεσες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Νοέμβριος 21, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Πια μητρικη εχεις ; show device απο το bios ; την οθονη τη συνδεσες ; Λεπόν αναλυτικά : ASRock H87 Fatal1ty με BIOS : P2.40 Η μία LG οθόνη είναι με αντάπτορα από DVI> VGA (στην κάρτα γραφικών) Η άλλη οθόνη VGA είναι απευθίας πάνω στην μητρική. Ορίστε παραθέτω και φωτογραφία για το πως έχω ρυθμίσει το BIOS,δεν υπάρχει άλλη επιλογή αλλού ή οτιδήποτε. (Η οθόνη λειτουργεί και είναι στο ρεύμα και συνδεδεμένη αν χρειαστεί να το πώ και αυτό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 21, 2014 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 ωραια δεν εχει να κανεις κατι αλλο. δεξι κλικ στο dekstop -> screen resolution , λογικα εκει θα σου εμφανιζει 2 οθονες και απο κατω θα εχει επιλογη να ενεργοποιησεις τη 2η και να κανεις extend desktop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Νοέμβριος 21, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 δεν υπάρχει τέτοια επιλογήεννοώ πάλι μια βλέπει και τώρα δείχνει μόνο την Onboard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Νοέμβριος 23, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2014 δεν ε; κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Νοέμβριος 23, 2014 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2014 Drivers για intel hd graphics εχεις βάλει. Το win key+p τθ επιλογές βγάζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninja10R Νοέμβριος 24, 2014 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2014 Βάλε ως Primary Graphics adapter την discrete κάρτα γραφικών σου και πρόσεξε να παραμείνει enabled το iGPU multi monitor μετά την αλλαγή, σώσε τις αλλαγές και πρέπει να είσαι έτοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Δεκέμβριος 5, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2014 το έκανα αλλά τίποτα παιδιά έχω ξενερώσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 7, 2014 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2014 Δεν υπαρχει περιπτωση να βαλεις και τις 2 στην καρτα γραφικων και οχι στην onboard? Το δοκιμασες ή δεν υπαρχει connectivity? Δε ξερω αν γινεται αλλα επειδη θα παρω οθονη σε λιγες μερες και θα την βαλω στο DisplayPort μαλλον, θα δοκιμασω και εγω για να τις εχω και τις 2 (την παλια στο dvi ή στο VGA ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιανουάριος 6, 2015 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 Δεν υπαρχει περιπτωση να βαλεις και τις 2 στην καρτα γραφικων και οχι στην onboard? Το δοκιμασες ή δεν υπαρχει connectivity? Δε ξερω αν γινεται αλλα επειδη θα παρω οθονη σε λιγες μερες και θα την βαλω στο DisplayPort μαλλον, θα δοκιμασω και εγω για να τις εχω και τις 2 (την παλια στο dvi ή στο VGA ) δεν ξέρω γιατί δεν γίνετε οπότε αγόρασα ένα αντάπτορα dvi>vga και τέλος τώρα και οι 2 οθόνες πάνω στην ίδια κάρτα γραφικών! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 6, 2015 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 Και εγω ετσι τις εχω. Μια ειναι στο DVI-D και η main στο DisplayPort Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιανουάριος 6, 2015 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 Και εγω ετσι τις εχω. Μια ειναι στο DVI-D και η main στο DisplayPortδεν ξέρω γιατί σε εμένα μου έκανε νερά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιανουάριος 13, 2015 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2015 Πιστευω οτι δεν γίνεται με την onboard απο τη στιγμη που υπάρχει αλλη καρτα επάνω κουμπωμένη.Σε τι σας εξυπηρετει ρε παιδια η 2ερη οθόνη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts