def Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2014 καλημερα, εδω και μερες εχω παρατηρηση οτι υπαρχει διαρροη ρευματος στο κουτι, στο τροφοδοτικο , και στην καρτα γραφικων , παιρνω το δοκιμαστικο και υπαρχει ρευμα με την επαφη του. Χθες το βραδυ τα εβγαλα ολα ενα-ενα , και τα ξαναεστησα αλλα παλι τα ιδια . Η μητρικη δεν ακουμπαει πουθενα απο πισω.Απο που μπορει να ειναι? Και ποσο επικυνδινο για να μην καει κατι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 21, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Η πρίζα του τοίχου σου έχει γείωση; Είναι σούκο ή όχι;Εχεις βάλει κάποιο πολύπριζο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 21, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 εχω ενα πολυπριζο της πλακας με 5 θεσεις εχω πανω το κινητο την τηλεοραση και κατι ακομα και το καλοδιο του τροφοδοτικου Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 21, 2014 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Αυτό το πολύπριζο σε τι πρίζα πάει;Μπορείς να το βγάλεις απο τη πρίζα το πολύπριζο και να ανεβάσεις μία φωτο απο αυτην; Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 21, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 λιγο δυσκολο γιατι αυτη την στιγμη δεν ειμαι εκει. Θα μπορουσες να μου πεις τι υποψιαζεσαι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 21, 2014 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 ότι η πρίζα είτε δεν είναι σούκο είτε η γείωση της πρίζας έχει πάει περίπατο. Αυτό υποψιάζομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 21, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 νασαι καλα ! Και γω για γειωση το βλεπω , δυστηχως ολες μπριζες μεσα στο χωρο ετσι ειναι....καμια λυση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 21, 2014 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 δε ξέρω πως είναι βασικά Αν είναι σούκο τότε πρέπει να καλέσεις ηλεκτρολόγο να τσεκάρει τι γίνεται με τη γείωση. Αν είναι τέτοιου στυλ και εσύ έβαλες μία τέτοιου στυλ τότε ή αντάπτορα ή ηλεκτρολόγο να το σάξει και πάλι Επίσης καλό είναι να δοκιμάσεις χωρίς το πολύπριζο αν είναι σούκο η πρίζα. Αν συνεχίζει πήγαινε σε άλλο δωμάτιο και κάνε μία ακόμα δοκιμή σε άλλη πρίζα. Ετσι θα εστιάσεις σιγά σιγά στο πρόβλημα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 21, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες και για τις συμβουλες σου ! Θα το κοιταξω μολις παω σπιτι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Νοέμβριος 21, 2014 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Καταρχήν το πρώτο που θα έπρεπε να κάνεις ήταν αυτό που σου λέει και η Αγάπη, δοκίμασε χωρίς το πολύπριζο, αν συνεχίζει το πρόβλημα εστιάζεις στην/ις πρίζες του σπιτιού σου, γιατί νομίζω πως ανέφερες ότι το κάνει και στις υπόλοιπες, άρα δεν θα είμαι μεμονωμένο το πρόβλημα δλδ σε μία μπρίζα μόνο.Αν ισχύει αυτό μετά θα πρέπει να καλέσεις ηλεκτρολόγο για περαιτέρω έρευνα του προβλήματος, αυτός θα καταλάβει κατευθείαν από πού "χάνει".Καλό είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομα να λυθεί το πρόβλημα όχι γιατί μπορεί να προκληθεί κάποια βλάβη στο σύστημά σου (PC) αλλά για όλες τις συσκευές και το πιο σημαντικό για την δική σας ασφάλεια.Καλό είναι αν δεν κατέχεις γνώσεις ηλεκτρολογίας να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό (ηλεκτρολόγο). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Νοέμβριος 21, 2014 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Τελικά η μπρίζες σου είναι σαν και αυτές στο #8 ? Sorry αλλά και εγώ δεν έχω καταλάβει. Άσχετο αλλά και σχετικό το δοκιμαστικό κατσαβίδι δεν είναι αξιοπιστο εργαλείο για να μας δείξειαν κάπου υπάρχει ταση.Δεν είναι λίγες οι φορές που ανάβει από επαγωγικά ρευματα και μας μπερδεύει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 21, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 δοκιμασα ολες τις μπριζες και ειναι ενταξει , το προβλημα εντοπιζεται στο τροφοδοτικο ενα enermax 850 +80 δουλευει κανονικα αλλα μολις ακουμπισω το δοκιμαστικο πανω στο τροφοδοτικο και στο σασι ακομα και στην ψυκτρα της καρτας αναβει το δοκιμαστικο , οι μπριζες εχουν ολες γειωση. Πως θα καταλαβω αν ειναι επαγωγικο ρευμα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 21, 2014 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Πως δοκίμασες δηλαδή τις πρίζες και είσαι σίγουρος ότι έχουν γείωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Νοέμβριος 21, 2014 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Δεν εχεις γειωση φιλε το μονο σιγουρο.Βαλε τν κεντρικη μοναδα σε αλλη πριζα, ποσταρε και καμια φωτο να δουμε τις πριζες ενδεικτικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 21, 2014 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον και την βοηθεια σας .Το προβλημα λυθηκε ! ! ! Ηταν τελικα η μπριζα ( συγνωμη που δεν ανεφερα και ενα αλλο γεγονος , το τροφοδοτικο εχει ενα λαμπακι απο πισω , εχει εδω και πολυ καιρο αναβε με κοκκινο χρωμμα , αλλα δεν το εδωσα σημασια λογου τρεξιματος , αλλαξα τωρα μπριζα εγινε Πρασινο και το δοκιμαστικο δεν αναβει αλλο. Το δοκιμασα το pc σε αλλες μπριζες και αναβε . Στην συγκεκριμενη μπριζα δεν αναβει .Και παλι σας ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Νοέμβριος 21, 2014 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Το νου σου όμως με την συγκεκριμένη μπρίζα γιατί μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα.Καλό θα είναι να φωνάξεις κάποιον(ηλεκτρολόγο) να την κοιτάξει για να αποφύγεις τα χειρότερα. Έτσι για την ιστορία είναι απλή η σούκο η συγκεκριμένη με το πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 21, 2014 Author #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 συγνωμη για την καθυστερηση ειναι η σουκου. Αλλα το δοκιμασα πολλες φορες με το δοκιμαστικο και ειναι ενταξει προς το παρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 21, 2014 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Εγω θελω να ρωτησω το εξης, περα απο το οτι η συγκεκριμενη πριζα δεν εχει γειωση, το οτι το τροφοδιτκο παρουσιαζει διαροη δε προβλιματιζει ;Εχω συνδεσει και εγω υπολογιστες σε πριζες διχως γειωση αλλα ποτε δεν ειχα προβλημα διαροης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Νοέμβριος 21, 2014 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 @panoc παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον και την βοηθεια σας .Το προβλημα λυθηκε ! ! ! Ηταν τελικα η μπριζα ( συγνωμη που δεν ανεφερα και ενα αλλο γεγονος , το τροφοδοτικο εχει ενα λαμπακι απο πισω , εχει εδω και πολυ καιρο αναβε με κοκκινο χρωμμα , αλλα δεν το εδωσα σημασια λογου τρεξιματος , αλλαξα τωρα μπριζα εγινε Πρασινο και το δοκιμαστικο δεν αναβει αλλο. Το δοκιμασα το pc σε αλλες μπριζες και αναβε . Στην συγκεκριμενη μπριζα δεν αναβει .Και παλι σας ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 21, 2014 Author #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 μετα απο την αλλαγη της πριζας δεν αναβει αλλο το δοκιμαστικο οταν το ακουμπαω στο τροφοδοτικο , και το λαμπακι απο κει που ηταν κοκκινο ολο αυτον τον καιιρο , τωρα ειναι πρασινο. Θελω να πιστευω οτι ηταν η μπριζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts