Darap21 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2014 Λοιπόν..Έχω ενα θέμα με το skype..Έχω 2 λογαριασμούς..Και θέλω να κρατήσω τον έναν...Τι μπορώ να κάνω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Νοέμβριος 20, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 σταματας να loggαρεις στον αλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Νοέμβριος 20, 2014 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Μπορείς απλά να κάνεις login μόνον με τον έναν.Τώρα αν σε ενοχλεί που φαίνεται κι ο άλλος σαν επιλογή στο ανάλογο πεδίο το συζητάμε.. πάντως δεν υπάρχει λόγος να σε απασχολεί ο άλλος λογαριασμός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Νοέμβριος 20, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Καμιά φορά δεν μπορώ να μπω γτι νομίζει πως μπαίνω με τον άλλον και μ λέει λάθος κωδικός....δεν είναι χαζομάρα να μην διαγράφεται όμως? ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Νοέμβριος 20, 2014 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Βάλε να μπαίνει αυτόματα με αυτόν που θες. Αν δεν θες να φαίνεται ο άλλος καθόλου ή μπερδεύεσαι με τον άλλο και θες να τον διώξεις: 1. Κλείνεις το skype εντελώς (κι από το tray).2. Start --> Run --> "%appdata%\Skype" (χωρίς τα "") και οκ.3. Στο φάκελο που θα ανοίξει, σβήνεις το φάκελο με το λογαριασμό που ΔΕ θες να φαίνεται πια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Νοέμβριος 20, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Ευχαριστώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Νοέμβριος 26, 2014 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2014 αν επικοινωνήσεις με chat του Skype θα στο σβήσουν. το εκανα με 3 παλιούς λογαριασμούς μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
gousias Νοέμβριος 26, 2014 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2014 Ακριβώς όπως λέει και ο lefteriz μπορείς να διαγράψεις το λογαριασμό Skype μόνιμα. Εγώ είχα γράψει στο Google "delete Skype account" και από εκεί οδηγήθηκα σε μια φόρμα όπου με μερικές ρυθμίσεις έγινε αυτό που ήθελα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.